Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Messagera

20letnie przyszłe mamusie.

Polecane posty

una mujer bonita ty jesteś stara? hihi ja mam 23 i w starania w toku, ale w tym miesiącu chyba będzie dobrze - ale ciii bo dużo musiałam przejść, niewolno zapeszać ;)

nie no skoro 19latki za mlode, to 20latki chyba tez powinny :O poglubilam sie :P ide spać. jutro do pracy :O 💤

w \"...dzieścia\" niema już \"...naście\" może to jest powód :)

ja jeszcze nie śpię ;-) - miałam iść, ale zobaczyłam ten topik :-)) Jestem stara - mam 33 lata i córeczke 2,5-letnią. Gratulacje Messagera!

Gość Ciniminia1986
hej. ja mam 20 lat i moje maleństwo ma dzisiaj 3 miesiące.

no prawie jak dobrw wytlumaczenie, ale prawie robi wielka roznice ? :D może i oto chodzi. chociaz dla mnie ten rok. jak mialas nascie. a jak mam scia. zrobil wielka roznice. jestem kobieta po przejsciach :D ide :D dobranoc :)

mam nadzieje, ze topik bedzie sie utrzymywal na takim samym poziomie jak teraz :) ja ide, bo mnie moje kchane juz poduszkami rzuca, ze znow jutro rano bedzie płacz i zgrzytanie zębów i proszenie Go \"zadzowń do szefa i powiedz ze sie zle czuje\' :D:D:D cmok ;)

idźcie spać dzieci ;) starsza koleżanka jeszcze wartę potrzyma ;)

Ooo to i ja przyłącze się do warty :-) mam 26 lat i 7 letniego pierwszoklasistę w domku :-) Będę pilnować porządku :-)

ech, porządek... u mnie w domu zazwyczaj bywa tylko w nocy - jak posprzątam zabawki z podłogi. Bo rankiem już potykam się o kredki, misie i chrupki :-))

Skąd ja to znam :-)mój synek przynosi zabawki do naszego pokoju, a ja je zbieram i zanosze do jego pokoju, po chwili On znowu przynosi zabawki do naszego pokoju, a ja znowu odnosze je do jego pokoju, i tak wkoło. Ale teraz już robi się coraz poważniejszy, bo w końcu idzie do szkoły i przejmuje się tym bardzo :-)

moja mała idzie teraz do przedszkola i codziennie pyta, czy juz idziemy????? :-) Ja codziennie mówię, ze musi jeszcze kilka razy iść spać i wstać, ale i tak dzień w dzień - od czasu zapisania jej - pyta kiedy ? Hihihi.... No, ale do szkoły to już poważna sprawa. Przecież szkoła jest nie dla maluchów, tylko dla poważnych! :-D :-D :-D

Nono :-) On się czuje teraz taaki dorosły i sam powtarza, mamusia ja to już mam 7 lat, nie musisz już mi czytać bajki, no chyba że chcesz :-) widzę że Twoja córcia też wszystko na nocki przelicza? Mój syn jak był mały to zawsze się pytał ile jeszcze mu nocek zostało do urodzin naprzykład, rozbrajał nas tym :-) Niestety już wyrasta, staje się poważniejszy, ale i to ma swoje plusy, bo mozna z nim już podyskutować jak ze starym :-)

taaaa - duuużo nocek, albo duuużo kroczków (to zamiast tłumaczenia co to są kilometry :-D). Muszę spadać, bo mała zaczyna się przebudzać - często o tej porze domaga sie picia :-)) Papapa!!!!!