Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Messagera

20letnie przyszłe mamusie.

Polecane posty

Trzymaj się Figa :-) ja tez chce mieć taką małą Susi, oczywiście chodzi mi o córeczkę :-) Może nam sie uda zmajstrować :-)

Gość a czemu jestes w ciazy
i dlaczego tak wczesnie??masz z aco zyc??ciessz sie??planowane?? tak czy siak gratuluje niemniej jednak zaspokuj moja ciekawosc:P

Gość Messagera.
brałam tabletki, ale zawiodły. napewno z mojej winy. mam za co żyć. i jest dobrze. a dziecko oczywiście planowane nie było. :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaajaaaaaa
witajcie dziewczyny, ja rowniez mam 20lat, rocznego juz synka.. był nieplanowany..ale jaki kochany :)

Witajcie! Również mam 20 lat i już wkrótce urodzę dzidziusia. Jestem bardzo szczęśliwa i juz się nie moge doczekać! Pozdrawiam!

Gość
ja urodzilam 3 tygodnie przed swoimi 20 urodzinami. Teraz synek ma 3 lata i własnie dostał siostre- oczko w głowie tatusia :)) było oki bo akurat skonczylam technikum pozniej zrobilam staz

messagera a co zrobiłas zle z tabletami bo piszesz ze to twoja wina ze nie zabezpieczyly?? gratulacjie bo to szczescie :)

Anuska. tzn. nie wiem co zle zrobilam :( ale sadze, ze to wina moja, chociaz do tej pory ie wiem, jak to sie stalo. bralam regularnie. ale bylam chora. i bralam antybiotyki. pytalam sie mojej pani doktor, czy owe antybiotyki nie zaszkodza braniu tabletek anty. oznajmila, ze nie. a potem sie okazalo, ze mogly wplynac. :O takze nawet taki czlowiek zrobil blad.pozatym, przez te tabletki mialam kilka razy wymioty. i to chyba byloby wszystko :( i teraz bede mamusia.

jak wymiotowałaś mniej niz 4h po zazyciu tablety to tak - moglo miec wplyw..co do antybiotyku eh... no ale zazdroszcze ci bo wpadka to cos najpiekniejszego co nam moze los zeslac:) czekam na nia bo inaczej nie zdecydowalabym sie przez najblizsze 6lat na ciaze....ale wpadka jak cos to za 3lata prosze :p jeszcze raz gratuluje i ciesz sie bo masz czym:)

mi się wydaje, że to przez antybiotyk. widzicie. lekarz nawet zawalił. a co do wymiotów. to szczerze, wymioty trwały całe dnie :( ale jest dobrze. na początku nie chcialam. byłam w takim szoku, że świat mi sie zawalił, powiedzialam swojemu facetowi, ktory jest troszke starszy odemnie (24 l. ) i odrazu sytuacja sie poprawila. teraz zyje tylko tym :)