Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aimee24

tampony - pomóżcie!

Polecane posty

Gość aimee24

mam pytanie.od niedawna stosuje tampony. Gdy wkładam pierwszego zawsze udaje mi sie bez problemu.dotychczas stosowałam 1 tampona dziennie a tak to podpaski. Ostatnio chciałam wprowadzić drugiego tampona zaraz po pierwszym i sprawiło mi to nie małą trudność a że się spieszyłam to włożyłam go dość zdecydowanei i szybko. prawdopodobnie podrażniłam sobie wejście do pochwy. Generalnie nic mi sie nie dzieje tylko po stosunku odczuwam tam pieczenie. Czy można to wyleczeć jakoś domowymi sposobami? jak tak to jakimi? czy konieczna bedzie wizyta u gin? czekam na odpowiedż

Gość tabula
nic ci nie jest byłaś /jesteś zbyt zdenerwowana i tyle, jak masz problem z wyjęciem to wedź pod prysznic,jak z wsadzaniem to używaj tamponów z aplikatorem ps.mam 24 lata i tamponów używam od dwóch miechów.....:D więc luzzz i nie wsadzaj zbyt ostro bo to faktycznie podrażnia

Gość aimee24
no oka ale jak załagodzić to podrażnienie? czy poczekać aż samo się zagoi? czy może zastosować jakąś irygacje? pomóżcie

Gość izzziiii
wkladaj delikatnie tampona. Jezeli wkladasz jeden za drugim i cie boli,to moze to byc spowodowane tym ze masz sucho (stary tampon wchlonol krew ), wiec odczekaj troche po wyjeciu starego tampona. Po jakims czasie dopiero sprobuj wlozyc.

Gość nie uzywać tamponów
i nie uprawiac seksu przez jakis czas, wygoi sie wtedy samo, przynajmniej powinno

Gość aimee24
no oka troche celibatu nie zaszkodzi. mam nadzieje że za kilka dni bedzie juz zupełnie normalnie. dzięki za rady

Gość matusia111
hehe ja juz 5 lat uzywam tamponow, mam taka wparawe ze zamknietymi oczami go zaloze:)