Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biorę już 6 lat

Boję się odstawić tabletki...

Polecane posty

Gość biorę już 6 lat

Boję sie jak po takim czasie zareaguje mój organizm:O Pamiętam,że 2 lata temu jak zrobiłam przerwę włosy tłuściły sie na potęgę i wypadały garściami,ale czuję,że muszę odstawić bo teraz właśnie mam od kilku miesięcy koszmar z włosami-strasznie wypadają :( i czuję,że to może być przez tabletki.

Gość przygotuj się na
torbiel jajnika.. ja tak miałam po półtora roku brania. Pózniej tylko operacja:O nigdy wiecej tabsów:(

jasne!! przygoruj się na torbiel jajnika, na raka piersi, na raka szyjki macicy, na wyłysienie, na pryszcze, na tycie!!!! Przecież odstawienie tabletek to kwestia indywidualna i nikomu nie można powiedzieć co będzie sie działo z organizmem danej osoby bo tego się nie przewidzi! Ja odstawiłam w lutym tego roku po 3.5 roku brania bez przerwy, odstawiłam i poczułam się o niebo lepiej, cera mi się nie popsuła a tego bałam sie strasznie, owszem ubyło mi troche włosów ale ważne że teraz już nie wypadają, schudłam i najważniejsze poczułam się wreszcie lekka i szczesliwa. Libido skoczylo o 200% wreszcie mogłam się cieszyć z tego że uwolniłam się od tego badziewia. Niestety mam jeszcze nieuregulowany cykl ale nigdy nie miałam regularnego, poza tym zdarzają mi się skąpe okresy, ale jestem przebadana i jest ok więc przypuszczam że moj organizm powoli dochodzi do siebie po hormonach. Ja też bałam sięodstawić, to było uzależnienei psychiczne od tabletek które dawały poczucie bezpieczeństwa a jednocześnie psuły zdrowie. Odważ się, spróbuj, może nie będzie tak źle?