Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola light

harmonet a tycie - pilne !

Polecane posty

Gość ola light

mam za tydzien zacząć brać harmonet właśnie, ale panicznie boję się przytycia. i stąd pytanie - któraś z was przytyła?

Gość ASienieczkaAA
kazda ma inny organizm . Jednej pasuja, drugiej nie. To zależy od Twego organizmu czy Bedziesz miała skutki uboczne.

Gość lady13
brałam harmonet i czułam sie po nim bardzo dobrze, nie przytyłam.:)

Gość swirrgotka
Ja brałam harmonet 1 rok i po roku przytyłam 6 kg!!!a nic wiecej nie jadłam jak wczesniej,wie byłam pewna,że to od tych tabletek!TERAZ MAM SPIRALE I TYCH 6 KG NIE MAM!! ODRADZAM HARMONET!!!!

Gość anoośka
Ja po harmonecie przytyłam 2 kilo, ale możliwe że dlatego, iż tabletki antykoncepcyjne zatrzymują wodę w organizmie, a poza tym to nie przepadam za uprawianiem sportu ;) Harmonet biorę niecały rok i żadnych innych "skutków ubocznych" nie odczuwam...

Gość aimee24
ja tez troche przytyłam tak 2-3 kilo w ciagu roku

Gość dwef
ja wcale nie przytylam...a bralam 1,5 roku... a Wy moze przytylyscie od jedzenia a nie harmonetu co? :P

ja nie przytylam ani grama, nawet schudlam..dodam ze bralam je 6lat! pozdrawiam.

biore juz 2 lata i nie przytyłam :) moja siostra bierze juz 5 lat i tez nie przytyła. Kolezanka bardzo przytyła po tabletkach- Logest ,ale kazdy inaczej reaguje.

Gość Motyś
ja musze niestety powiedziec ze przytylam od harmonetu...niestety... takze nie polecam ich bo wlasnie takie opinie slyszalam o tych tabletkach... ale na azdego dzialaja inaczej ja w kazdym razie przerzucam sie na yasminelle...od nich ponoc sie nie tyje

Gość dyniaaaaa
Ja chudnę. Ale chyba dlatego, że mam po nich lekkie mdłości i odchodzi nieco ochota na jedzenie :P

Gość Natalika
cholera, ja juz sama nie wiem ;/ biore harmonet od 2 lat, zanim zaczelam go brac, stosowalm diete, od ktorej hop siup nagle odeszlam wraz z pierwsza tabletka z opakowania. a musze powiedziec ze zanim zaczelam zarzywac tabletki bardzo dobrze mi szlo z odchudzaniem, zdarzylam schudnac 9 kg. efekt? Brak silnej woli czy nagla zmiana apetytu? Pozniej dodatkowo rzucilam palenie i ponownie przytylam pare kilo. Sumujac wszystko podczas brania harmonetu do tej pory przytylam 11kg. Czuje sie z tym strasznie. Musze jednak przyznac,ze nie odnotowalam zadnych dodoatkowych skutkow ubocznych. Zastanawia mnie wiec fakt, czy to wszystko spowodowane jest po prostu brakiem silnej woli, czy po prostu nagla zmiana apetytu? Nie moge ponownie zrzucicć kilogramow nawet gdybym chciala, laknienie jest zbyt silne, gdy nie jem boli mnie brzuszek. Wiadomo,ze zbedne kilogramy nie biora sie z powietrza...HELP!

Gość zxzxzxzx
A jak myślicie. Jesli bralam juz tabletki cyprest a teraz mam brac harmonet tzn wlasciwie to kontracept ale to ten sam sklad to czy jest duze prawdopodobienstwo ze przytyje?? I czy tycie jest niezalezne od tego czy jest sie na diecie czy nie?? Pozatym chcialabym jeszcze zapytac czy jest jakis sposob pozbycia sie tej wody ktora ewentuanie zablokowaly by w organizmie te tabletki. Bardzo prosze o odpowiedz poniewaz jestem juz miesiac na diecie i strasznie nie chcialabym rzytyc. i tak jestem juz dosc gruba;(

Gość dla mnie harmonet
to g.... nad g..... - ale podkreślam że dla MNIE nie dla całego świata , ja po nich przytyłam , puchłam przed każdym okresem , zupełnie zmienił mi się apetyt , przetestowałam jeszcze yasmin , nuvaring i plastry i definitywnie pożegnałam się z pigułami Teraz wiem przynajmniej co to jest libido

Gość gość
Brałam Harmonet 4 miesiące i przytyłam 15 kilo.