Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiak*

WRZESIENNE STARANIA!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam 🌻 Od września zaczynamy starania o dzidziusia :) Czy któraś z dziewczyn tak jak ja zaczyna starania o male szczęście???? 😍 Jakie kroki postawiłyście w tym kierunku???? Jakie badania macie za sobą i jakie są przed Wami????

Gość z całym szacunkiem
wrześniowe się pisze :) ale powodzenia życzę, warto brać kwas foliowy i witaminę A+E na początek.

Gość haha wrzesienne

Kasiu może wejdziesz na nasze forum Wiosenne Starania. Wiem, że już dawno wiosna minęła ale to naprawdę szczęśliwy topik. Zresztą sama możesz zobaczyc ile mamuś i ciężarówek już mamy. Liczba starających się ciągle topnieje. Zapraszamy:)

Gość z całym szacunkiem
Kasiu - ponadto zazwyczaj potrzeba kilku cykli na szczęśliwy traf (zakładam, ze jesteście super zdrowi i cykle masz tip top i nasienie jest super). Wrześniowe mogą sie przeciągnąć na październik, listopad. Owszem, zdarza się strzał za pierwszym podejściem, ale to są naprawdę wyjątki. Zyczę jednak strzału za 1 razem :) Mnie się udało po 11 cyklach.

\"Z całym szacunkiem\" cykle mam w miarę regularne. Mój cykl ma 28 dni, od czasu do czasu skraca się o jeden dzień. Mam nadzieję, że nie wpływa to na onwulaję. Jakość nasienia nie była badana, ale po tym co piszesz musimy to zrobić.

To, kiedy występuje miesiączka, ma wplyw na owulację-a w zasadzie odwrotnie. Termin owulacji wpływa na termin miesiaczki, która zawsze pojawia się 14 dni po owulacji. Poza tym badanie nasienia można zrobić, tylko czy jest sens niepotrzebnie męczyć męża, kiedy jeszcze nawet nie spróbowaliście? Naprawdę czasem potzreba kilku-kilkunastu cykli i nie ejst to objawem choroby. Regularnie współżyjąca bez zabezpieczeń para dopiero po roku może zgłosić sie do specjalisty. Pozdrawiam, zycze powodzenia i wytrwałości:D