Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znorki

czy osoby z odstającymi uszami...

Polecane posty

Gość znorki

... mogą założyć włosy za uszy i one się trzymają? Jak wam się wydaje, może jakieś doświadczenia?

Gość znorki
hmm, niezgrabnie wyszło, zastanawiam się czy włosy się czy włosy się trzymają myślę że przy bardzo odstających uszach to niemożliwe a szkoda, wdzięcznie by to wyglądało

Gość co za pytanie
Dominika Figurska ma żadkie włosy i odstające uszy wygląda jak elf:D nigdy nie zakłada się włosów za ucho i nie czesze się w kucyk i koka

Gość dziwne pytania
jaki ma byś sens tego topiku?

Gość martunia175
Jeśli masz odstające uszy i nie wiesz co z nimi zrobic a nie stać Cię na operacje zapraszam do kupna super kleju , dzięki któremu juz pozbędziesz się kompleksu !!! sposób uzycia: Pędzelkiem troszeczke kleisz tylne ucho i przylegasz je do głowy. Jak bedziesz chciał oderwać to chwytasz za ucho i odrywasz (nic nie boli) ale samo sie nie oderwie :) jak rano sobie przykleisz to na cały dzień starcza :) Ja rano sobie kleje i przed spaniem sobie odklejam :) 1 tuba starcza na 1 miesiac przy codziennym uzywaniu :) jak bedziesz miał jakieś pytania to śmiało pisz :) Wielkośc opakowania 7,5g z pędzelkiem - starcza na równy miesiąc przy codziennym uzywaniu. Mozna się kąpać i nie odklei się!(mówie o prysznicu) --nie wiem jak na basenie, gdyż nie uczęszczam i nie wiem (jak jestem to mam czepek na głowie). Stosuję go od 2,5 lat i nic mi sie nie stało ze skórą nawet nie piecze i jest to jedyny taki klej, gdyż każdy inny wywołuje podraznienia skóry. Sprzedałam juz kilkanascie sztuk i nikt do tej pory nie dostał żadnego poparzenia , swędzenia itp. Wszyscy są zadowoleni jak do tej pory. Klej jest bezpieczny. Należy zachować ostrożność gdyś srodek jest łatwo palny, należy chronić przed ogniem i wysoką temperaturą. Unikać kontaktu z oczami. cena 69zł info : martunia175@wp.pl