Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi bardzo...

TVN nie jest zainteresowany sprawa zakatowanego goldena!!!

Polecane posty

Gość smutno mi bardzo...

Jest mi bardzo, bardzo smutno i jestem strasznie wkurzona poniewaz stacja tyn nie jest zaineresowana sprawa motywujac ze "TO TYLKO PIES"!!! No i oczywiscie ze temat malo chodliwy. Tylko dlaczego nikt nie zauwaza faktu ze psa zakatowala dwudziestoletnia (!!!) dziewczyna.Dwudziestolatka katuje psa na smierc i to nie jest chodliwy temat??? Widocznie musi zakatowac jeszcze swoja kolezanke zeby to kogas zainteresowalo.

Gość szkoda gadać...
:( a może jakby więcej niż jedna osoba na forum "uwagi" zaczęły naciskać albo coś?

Gość smutno mi bardzo...
Nie rozumiem tego.Jezeli pies zagryza czlowieka (nie wazne z jakiego powodu) to jest temat nr 1 ale jezeli gowniara katuje z zimna krwia psa to juz temat nie chodlowy.

Gość Lope=yop
zadzwon do polsatu

Gość a skad o tym wiesz
skad o tym wiesz?kiedy to sie stało?? koniecznie zadzwon do innej stacji

Gość szkoda gadać...
a ja zawsze lubiłam tvn... heh... a właśnie- do polsatu jakoś sięnie da?

Gość smutno mi bardzo...
sledze watek na dogomanii od poczatku.stacja tvn ,program uwaga byl powiadomiony i niestety z tego co czytam nie zainteresowany. Myslalam ze program "uwaga" bedzie zainteresowany tematem a jednak nie.Szkoda bo tak wielu ludzi to oglada. Bylaby to moze przestroga dla innych.

Gość qrwa.....
a mało lepszych tematów ?

Gość 423535
A moze dajcie to do Sprawy dl areportera na tvp2?

Gość qrwa.....
a moze zajmijcie się bezdomnymi, pijakami nawalającymi żony i głodnymi dziećmi ?

Gość zimna jak lód
nie dziwię się, że ich nie obchodzi los tego psa. Mnie też nie obchodzi.

Gość qrwa.....
podnosze >>> walnij się w swój pusty baniak

Gość smutno mi bardzo...
Psu zycia juz nic nie zwroci.Ale ta dziewucha nadal lazi na wolnosci.I moze wyrzadzic kolejna krzywde.

Gość qrwa.....
i co niby mają ją za psa zamknąć ? Nie rozumiem ludzi którzy widząc krzywdę ludzi w koło zajmują się pierdołami

Gość smutno mi bardzo...
do qurwa wiesz dla mnie to nie jest pierdola.Jezeli dwudziestolatka bierze psa , schorowanego i cierpiacego tylko po to zeby za 5 min go skatowac i zywcem zakopac to nie jest pierdola.Powinna byc pod kontrola psychiatry!!!

Gość smutno mi bardzo...
moze wlasnie czasem warto zapobiegac przyszlym tragediom.

http://www.strazdlazwierzat.com.pl/ . tutaj trzeba to zgłosic.... ja oddałam tam psiaka do adopcji.znalezli nowego własciciela w 1 dzien.potem jezdza do tych ludzi ktorzy biora psa do adopcji i sprawdzaja jak jest traktowany i jakie ma warunki.boze az sie popłakalam jak czytam o tym psiaku...ja oddałam własnie goldenke roczna(musiałam ale to juz inna historia)

Gość smutno mi bardzo...
NOWY ARTYKUŁ: – Jak żyję, czegoś takiego nie widziałem – mówi profesor, który przeprowadził sekcję zwłok Ozzyego. Po naszym wczorajszym artykule policja i prokuratura wszczęły dochodzenie w sprawie śmierci goldena. Skatowanego psa odkopali w sobotę miłośnicy zwierząt. Profesor Janusz Madej z Akademii Rolniczej we Wrocławiu przeprowadził sekcję zwłok Ozzyego. Póki nie ma wyników badań toksykologicznych, nie chce mówić o tym, co stwierdził. – Zachodzi podejrzenie otrucia, być może równoczesnego z innymi obrażeniami. – wyjawił nam wczoraj profesor. – To rzadki przypadek. Jak żyję, czegoś takiego nie widziałem. Być może już w piątek, a najpóźniej w przyszłym tygodniu profesor przekaże opinię z sekcji zwłok. Czekają na to ludzie z fundacji Emir i Dogomanii – internetowego portalu dla miłośników psów. Wtedy – jak zapowiadają – złożą w prokuraturze oficjalne zawiadomienie o przestępstwie. Wspólnie z Dariuszem Szymachą z Telewizji Kablowej Lubin szukamy katów psa. Wczoraj streściliśmy wyniki naszego śledztwa („Życie i śmierć Ozzyego” „SP&GW”, 23 bm.). – Na podstawie publikacji „Słowa Polskiego&Gazety Wrocławskiej” zastępca prokuratora rejonowego w Lubinie polecił policji wszcząć czynności w tej sprawie – poinformowała nas wczoraj Liliana Łukasiewicz, rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Legnicy. Golden Ozzy został odnaleziony w Lubaniu. Po ogłoszeniu w prasie szybko zgodziła się go przygarnąć 20-letnia lubinianka, choć pies był poważnie chory i zabiedzony. W środę zabrała go do siebie. W piątek poinformowała zatroskane o los goldena dziewczyny z Dogomanii, że Ozzy przestał oddychać, bo nie dostał antybiotyku na chore płuca. Tej wersji zaprzecza lubiński weterynarz, który twierdzi, że uśpił chorego na raka jąder goldena. Miłośnicy zwierząt, którzy przyjechali do Lubina i wykopali z ziemi zmasakrowane zwłoki psa, mówią, że ktoś się nad nim nieludzko pastwił. Źródło: Słowo Polskie&Gazeta Wrocławska

Gość szkoda gadać...
qrwa idź ty się człowieku pierdolnąć o coś, bo i tak z tej twojej łepetyny nic mądrego nie wychodzi ludźmi i ich problemami zajmują się wszyscy!!! to po pierwsze... a po drugie... człowiek w większości przypadków sam jest się w stanie o siebie zatroszczyć... no CHYBA, ŻE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ SILNIEJSZY I GO ZAMORDUJE. nie ważne czy człowiek czy zwierze!!! jeśli ktoś zachowuje siębestialsko to musi ponieść karę!

zadzwoncie teraz do radia Trojki. Maja audycje o dzwonieniu w kazdej sprawie. wejdzcie na ich strone.

Gość hahahohohihiii
jak to się stało???? Jak to możliwe??? Czy są jeszcze jakieś nowe fakty?

Gość hahahohohihiii
w normalnych krajach działa policja dla zwierząt a ludzie, którzy się nad nimi pastwią są zakuwani w kajdanki i maja rozprawy sądowe, areszt, kary grzywny...

Gość hahahohohihiii
a czy nie można jej zaskarżyć ze stopy cywilnej?

Gość smutno mi bardzo_
Wiadomo jak to w Polsce z tymi karami bywa:(.Po necie powinno krazyc jej zdjecie z danymi.Ponoc laska normalnie pracuje to pewnie nikt nie wie o jej ciemnej stronie.