Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kodii

JAK ZACIĄGNAĆ DZIEWCZYNE DO ŁÓŻKA????

Polecane posty

Gość kodii

dziewczyny powiedzcie mi jak. jest taka jedna co mi sie straszniepodoba ale ja nie wiem jak ją poderwać i zaciągnąć do łóżeczka. co na was najbardziej dziala ja juz nie wiem?? POMOCY !

Jak się w nas zakochasz i nie będziesz tylko chciał zaciągnąć do łóżka....

Gość najlepiej to...
za ręce, albo za nogi :P:P:P palant :O

przeciez mowie ze strasznie mi sie odoba na maxa , głupieje przez nia

najlepiej to sie zakochaj, kupuj jej duzo kwiatow, czekoladek i mow jej ze ja kochasz:O dlaczeo istnieja takie palanty:-O

sama jestes głupia ona mi sie strasznie podoba ale boje sie ze mnie nie zaakceptuje , a ona tez zwierzakiem nie jest a czekoladki to juz napewno w zyciu widziala i ti sporo.. a ona mi sie tak podoba zaraz zwariuje

wiesz co dziku?? jakbym nie wiedziala to bym nie miala kochajacego meza... a to mial byc zart:P bo ktora taka naiwna laska by sie skusila na seks za czekoladke:O:O:O??

MIrelka - - > to ze masz męża to nic nie znaczy, a właściwie to nie ma znaczenia. bo nie ma róznicy miedzy czekoladkami a kwiatkami.

ale ja nie jestem jakims atletą czy wysportowanym napakowanym gościem. jestem raczej szcupły/chudy i sam nie wiem boje sie ze mnie nie zaakceptuje:(

Gość no i co ztego ze nie jesteś
dziewczyny wcale nie lecą na napakowanych czy wysportowanych jesli jesteś łebski i inteligetny+masz poczucie humoru to juz jestes na prostej. pozdrawiam:)

nie wiem , sam juz nie wiem:( z wygladu to mam taka przecietna sylwetke nie jakis tam sportowiec czy coś ale rozśmieszac to ludzi w sumie zawsze potrafiłem no ale ta sylwetka może jej sie nie spodoba :(

Gość człowieku
dziewczyny nie sa takie wybrakowane z uczuc jak sądziesz dla nich naprawde bardzo liczy sie czlowiek w środku a nie na pierwszym miejscu twoja klatka piersiowa. sa wyjatki le ogolnie wiesz nie mozesz tak o nich myśleć

Gość bowtedy do zadnej nie
podejdziesz i sie tak zestarzejesz w zgryzocie i samotności a to tragiczne:( nikt nie pozna twego wnetrza i twych zalet bo nie przekroczysz swej mentalnej briery.

Gość a ile Ty masz lat kodii
chodzisz jeszcze do szkoły?

24lata, wszystko juz mnie doluje, moze faktycznie czas juz wpuscic troche promieni słonecznych do mego wnetrza

oj no to jest naturalna kolej rzeczy kiedys tam jak sie ja pzna ale ja mam problem aby sie z nia umowić porostu nie wiem boje sie ze mnie odrzuci bo mojasylwetka jej nie przypadnie do gustu bo jak wspomnialem nie jestem atleta czy jakis npakowany

najpierw to wyciagnij z siebie te kompleksy , bo jak bedziesz sie tak dołował to nic z tego nie wyjdzie rozumiesz???