Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Wizyta u psychologa..WAZNE pytanie

Polecane posty

wie ktos ile kosztuje przecietnie jedna wizyta u tego lekarza? i ile tak mniejw iecej trwa terapia w celu pozbycia sie niesmialosci... piszcie 😭

w Warszawie wizyta ok.100zł (ja placilam 150 :O) a dlugosc terapii to juz bardzo indywidualna sprawa. Najmniej pol roku.

ja chodzilam raz na 2 tyg. ale to tez ustalasz z psychologiem. Są tez bezplatni...

taa bezplatni...bylam u takiej...i nie mam ochoty wiecej.... a problem jest ze mną niemaly,przez swą pieprzoną niesmialosc i komplex na punkcie swej malej wady wymowy nawet nie pojde sama do sklepu...:O

Ech, ja tez bylam u bezplatnego tylko raz i nigdy wiecej. Ale niektorym tacy pomagaja. Mi psycholog bardzo pomogl, szkoda zebys marnowala sobie zycie przez swoje schizy... a na przyklad moja kolezanka placila 50 zeta za wizyte bo napisala do NFZ i zgodzili sie doplacac polowe.

coz bede sie musiala zastanowic bo na razie mam i taK Wydatek lacznie 5000zl z powodu stalego aparatu na zeby, i kursu angielskiego...:O

Gość furious to nie kompleksy
tylko nerwica, a raczej jej początkowe stadium, lecz się zanim będzie zapóźno, nie wyjdziesz nawet za próg

Leczenie w Warszawie. Prywatna przychodnia: - psychiatra - 50 zł/ wizyta - psycholog - 60 zł/ wizyta Cennik sprzed kilku miesięcy, ale raczej aktualny jeśli chodzi o rząd wielkości.

Gość hej furious
skad jestes?

Gość hej furious
dobra moze sie komus innemu przyda: najlepsi specjalisci od leczenie fobii spolecznej (czasami mylonej z niesmialoscia) sa w warszawie na ulicy sobieskiego 112, terapia jest bezplatna!!! czytam takie fora od pewnego czasu i jedyni wyleczeni jakich namierzylem leczyli sie na sobieskiego. pozdro.

ja z Gdyni... mozliwe,ze to fobia.......bo gdy jestem w publicznym miejscu staram sie mowic cicho i do tego,chodze taka zgarbiona itd...:O tyle,ze wszystko to bierze sie z tego,ze wstydze sie swego glosu...:O jest on anwet normalny,ale w obcym otoczeniu podswiadomie spoinam sie w sobie i zaczynam mowic cicho i ajkos tak niewyraznie go moduluje...:O

Gość uppppppppppppppppp