Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiuńcia

oceńcie moją figurę plizzzzzz

Polecane posty

Gość PRUTASSSS
nogi masz jak facet :p

Gość misiuńcia
DZIĘKUJĘ!!!!

Gość misiuńcia
MAM JESzcze inne w ciuchach, zaraz podeślę ok?

Gość PRUTASSSS
MA

Gość PRUTASSSS
MA

Gość Misiowyowy
a jakie to są kobiece nogi? Prutasiku? Co w nich jest meskiego? Mogłaby miec patyki, ale przy jej budowie śmiesznie by to wyglądało. Ja uważam, że są fajne. Jest za co złapać, a nie są grubaśne.

Gość On_Dżon
Jakbyś nie miała "skrzywionej" psychiki na punkcie własnego ciała, to byłabyś super, bo tak naprawdę jeśli kobieta nie jest "mega otyła" to jest fajna. A jest fajna, bo nadrabia właśnie psychiką, której faceci nie mogą do końca pojąć (miła, uprzejma, itp.) :) Jaka osoba zdrowa na umyśle wysyła własne zdjęcia pytając się innych, czy wygląda dobrze?

Gość Marian_Narost
O kur..a nie no sorry,a le tragedia. zwlaszcza to wielkie dupsko na ostatnim zdjeciu. jedyne co widze pozytywne to dosyc chude lydki, ktore dziwia mnie troche przy innych gabarytach. reszta masakra i dziwie sie, ze sie wystawiasz tu fotke na pokaz i dajesz oceniac :O :O

Ale te galoty to super ... Siostra się zemściła, czy chciała żebyś była bezpieczna w nich? :D :D :D

Gość spokooooo
jak na mój gust to jest dobrze :)

Gość Marian_Narost
Dla mnie jest otyla. Brzydze sie wszystkiego co wazy ponad 60 kg przy wzroscie 1,70. Taki juz jestem i nic na to nie poradze. A ty naucz sie pisac po polsku. co to znaczy - "piszesz jakby ona JEST otyla ?". To sie nie trzyma ladu i skladu.

Gość misiuńcia
ani ładu ani składu jeśli już:-)

Gość masz nieladne nogi
oj i stopy masz nieladne :( od pasa w gore jestes bardzo ok :D

Gość polok7---
chcesz sie dowartosciowac czy cos? moze daj caly album, przecietna...

Gość misiuńcia
to prawda, uważam siebie za paszteta, tylko rodzina mówi mi, że jestem ok:-( chciałam się dowiedzieć czy moge sie podobać;-o

Gość misiuńcia
bo gaci nie ma

A ile masz wzrostu? Jakoś cieżko mi jest sobie Ciebie wyobrazić. Fakt faktem uda do najszczuplejszych nie należą, ale mnie się bardziej rzucił w oczy brak płynnego przejścia od klatki piersiowej ibrzucha do bioder - tak kanciasto jakoś...no nie wiem....może mi się tylko tak wydaje i się czepiam...

omijajac pierwsze zdjecie ( troszke mnie rozbawilo:) te majty z Twojego tylko zrobily po prostu duze dupsko- ale co widac dalej za duze nie jest) to masz nawet ok figure:) na Twoim miejscu popracowalabym nad udami i nad tylkiem aby jednak go troszke pomniejszyc. biodra mi sie bardzo podobaja:) masz taka oplywowa figure, nie zaden kwadrat acha, moglabys podac swoj wzrost i wage?

no wlasnie wg mnie to przejscie o ktorym pisze dziewczyna wyzej jest takie oplywowe:) chociaz patrzac na Ciebie z tylu to rzeczywiscie jest takie troche kwadratowe hmmmm

Na zdjeciu od przodu przejście rzeczywiście wygląda opływowo i tak tego nie widać, ale na zdjęciu z gołą pupą rzuciło mi się w oczy.