Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiuńcia

oceńcie moją figurę plizzzzzz

Polecane posty

Gość jesteś mocno
opalona, skróa będzie wiotczeć. a poza tym za mały biust do reszty ciała i męskie nogi. Sorry :)

masz racje manila, a jak sie pozbyc takiego kwadratowego przejscia? moze znasz jakies sposoby?bo tez tak mam:P

Gość nie chcialam oceniac
ale jednak stwierdze ze ta figura jest dziwna taka jakas dupa obwisala kurcze nie wiem jak to nazwac ale nie podoba mi sie w ogole:O

==> jolcia21 Cóż...nie wiem. Wydaje mi się że to kwestia budowy. Moja figura od najwęższego miejsca w pasie rozszerza się bardziej wypukle i dość wysoko zaczyna się rozszerzać bo ponad pępkiem. Może to wynika z tego że jestem drobna - nie wiem.

Gość aska551
wg mnie masz rozmiar 38 wielu ludzi ma ten rozmiar nie jesteś sama

Masz bardzo ładny brzuch, nogi są ubite i umięsnione moim zdaniem ładne ,chociaz uda moze za bardzo masywne -ale nie masz cellulitu:) Wydaje mi sie ze zabardzo nie masz z czego chudnac bo nie masz za duzo tłuszczu ,wygladasz raczej na \"mocno zbudowaną\" i tyle....

a te zdjecia w ubraniu dopiero teraz zobaczylam i z całą pewnoscią NIE MUSISZ SIE ODCHUDZAC:)

Gość odchudzać nie
ale figurę z natury masz dziwną - zbyt wąska góra w stosunku do dołu, zbyt szerokie biodra w stosunku do ramion i nogi nieproporcjonalne jakoś- takie jest moje zdanie. Brzuch ładny, ale zero tyłka - jak tu ktoś napisał tyłek masz jakiś obwisły

Hej! :) Te za wielkie majtochy mnie rozbawiły ;) Ale ogolnie fajnie. No taka budowa - szerokie biodra i dosc masywne uda, ale nie sadze, zeby tutaj sie wypowiadaly same modelki ;) Do tego ladna opalenizna i chyba nie masz w ogole rozstepow, prawda? Wygladasz faknie i tyle :) PS. Nie masz przypadkiem problemow z kregoslupem??

Gość misiuńcia
już odpowiadam na wszystkie pytania. rzeczywiście problem z moją figurą jest taki, że ja chcę przytyć na górze, czyli piersi , ramionka, ale kiedy tam mam ok, to na dole jestem szafa, mam 172 cm wzrostu i ważę 64 kg, wcześniej ważyłam 58, ale wtedy wyglądałam okropnie, ręce jak gałęzie, zero klatki i twarz szczura. Mam rozmiar 38 i uważam, że to akurat jest ok, nie chciałabym juz miec mniejszego, przy moim wzroście 36 to szkieletory, w długich spodniach wyglądam o wiele szczuplej i całkiem fajnie, wtedy podobam się sobie, ale bez spodni mam wątpliwości właśnie przez tą dysproporcję, aha mam 20 lat:-)

Gość popieram
masz fajną figure!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyglądasz dobrze i tyle!! i nie słuchaj zakompleksionych panien które same mają kilosy do stracenia ktore ci mówia ze jesteś nieproporcjonalna czy coś takiego. nie wyglądasz jak modelka no i co z tego??wyglądasz dobrze, apetycznie ( pomine majtasy:P ) i nie daj sie porównywać do slicznotek z okładek które nie dość,że na żywo wyglądają jak chodzące kości to podczas sesji maja na całym ciele kilogramy "tynku", foty robi dobry fotograf, a potem obrabia te foty grafik.... jak ktoś myśli ze to jest realny ideał to powodzenia... i chciałabym widzec te laski czy facetów którzy cie krytykują heeee ciekawe czy oni są tak "proporcjonalni" i "szczupli" ...niech zamieszczą swoje foty na forum to pogadamy. kompleksy ich zjadają i jak można komuś dowalić to bez zastanowienia. a ty jak chcesz popracować nad sylwetko to ewentualnie lekka dieta i ćwiczenia , wiele ci nie trzeba pozdrawiam, życze uśmiechu i powodzenia:D:D:D:D

Gość popieram
a sama ci powiem ze też mam 172 cm wzrostu, waże 57kg i mam podobny problem tzn mała góra i duży dól. ale ci powiem ze ty wcale na te twoje 64 nie wyglądasz

Gość dziewczyna jestemm
wg mnietez super wygladasz. Masz fajnowa figurke, nie odchudzaj sie !! naprawde wygladasz siwetnie. A nogi? nie wiem czemu oni sie nog czepiaja. masz ladne, proste nogi:) a moglabys podac swoje wymiary??

hej. w ubraniu faktycznie duzo lepiej niz bez. w bieliznie wyglada jakbys miala dosyc duze biodra i pupe, ale w ciuchach juz ok. jak nosisz 38 przy 172cm to oznacza ze nie musisz sie odchudzac:)

Gość pilkaaaa
w bieliznie nie jes dobrze.... faktycznie masz grubawe uda i tyłek, ale to chyba taka budowa, jedrne ciało. a w ciuchach jest spoko. ale radze unikac krotkich szortow przy takich udach.

Gość masz nieladne nogi
no wlasnie o to chodzi ze te nogi sa za proste i za masywne . podejrzewam ze jak ma je zlaczone to zlewaja sie w jedno :Pa powinny byc przerwy jakies :P sa wg mnie nieladne i tyle ;) ale kazdemu podoba sie co innego ;)

Gość mmmmmmmmMIIII
moim zdaniem brzuszek masz ładny, taki bym mogła mieć, nogi wydają się troszkę krzywe...żeby troszkę podnieść biust zainwestowałabym w lepszy biustonosz i może stringi.... a nie takie galoty ;) opalenizma też fajna. Ogólnie może być :) tylko inna oprawa znaczy się bielizna ;)

Gość a możesz napisać ile masz
wzrostu, jaką wagę i jakie wymiary?

Gość mmmmmmmmMIIII
oo o w ubranku całkiem fjnie, moim zdaniem nie muisz się odchudzać:)

Gość nie wierzę ze nosisz rozmiar
38 patrząc na Ciebie moja mama ma tyle samo wzrostu co Ty, ale waży 58kg i choć biust ma 70DD to z cała resztą przy Tobie wygląda jak szkieletor i nawet ona czasem nosi rozmiar 40, bo zależy jaka firma

Gość a wymiary jakie masz
?

góra ok, brzuszek suuuuuuuper - chciałabym mieć taki, nogi ładnieumięśnione ale źle wyrzeźbione. Spróbuj ćwiczyć przez miesiąc codziennie 3 ćwiczenia: 1. usiądź na podłodze, nogi złączone wyprostowane, przyciskaj je do siebie 50 razy za każdym razem wytrzymaj 1 sekundę. By lepiej czuć pracę mięśni połóż dłonie na udach. 2. usiądź na podłodze skrzyżuj nogi w kostkach i staraj się je rozsunąc na boki 50 razy. Za każdym razem wytrzymaj 1 sekundę. 3. powtórz jak.2 z odwrotnie skrzyżowanymi nogami jeśli chodzi o pupę to mam podobny problem i nie bardzo wiem jakie ćwiczenia są skuteczne. Wydaje mi się jednak że gdy popracujesz nad nogami to pupa nie będzie rzucać się w oczy. Oceniając twoją figurę jako całość, nie dzieląc na poszczególne części ciała uważam że jest w porządku.

Gość ...och..
Figura ładna ale masz chyba krzywy kręgosłup...

Gość Facet_taki_se
Po pierwszym szoku związanym z majtami (myslalem z poczatku, ze to spadochron jakis) stwierdzam, ze Twoja "figura" kompletnie mi sie nie podoba. W zasadzie przyczepie sie tylko to tyłka. Nie lubie jak u dziewczyny patrzac od frontu tylek jest szerszy niz ramiona. Do tego za duzo solary no i biale piersi (ble). Ale w ubraniu juz jest o wiele lepiej. A tak poza konkursem, to pewnie szukasz swego rodzaju akceptacji. Nie wiem czy jest sens jej szukac w ten sposob. Na pewno jestes fajną osoba a to jest wazniejsze niz wymiar tyłka. Pamietaj o tym...

Gość Facet_taki_se
podciagam

Gość Figura może być tylko majty
nosisz fatalne. Kup coś bardziej sexi

Gość po 1-sze
jestes szczupla- szczegolnie w ciuchach... ladny brzuch, sama bym chciala taki miec :) nogi troche za bardzo umiesnione, ale w ubraniu nie widac za czerwona ta opalenizna - niezdrowo wyglada tak to szczupla jestes - serio nie ma sie co odchudzac ! zaden pasztet

Gość po 1-sze
a jak sie wstawia zdjecia tak jak autorka topicu ?