Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana anka3

ratujcie dziewczyny...

Polecane posty

Gość załamana anka3

Otóż w sobotę mam slub (swoj!). Wczoraj na twarzy wyskoczyly mi 3 pryszczyki malutkie ale pomyslalam ze znikna a dzis rano wstalam i cala twarz w guzach!!! doslownie w guzach,bylam w przychodni,to pani rejestratorka powiedziala ze lekarz moze mnie przyjac dopiero w pazdzierniku. wrocilam do domu,strasznie bolala mnie glowa. Teraz juz boli mniej ale te czerwone guzy sa jeszcze wieksze! twarde jak kamienie.Co mam robic? Misiek mowi ze trzeba bedzie slub przelozyc i na pogotowie a ja jestem zalamana.Pomocy! dodam ze to nie jest na pewno zadne uczulenia ani nic mnie nie ugryzlo

Gość załamana anka3
tak i jedna gula troche wlazi na ucho

Gość egey
kup sobie afrodyte w aptece i przemywaj nia czesto twarz a na noc naloz sobie wysuszacz do pryszczy, zadnych tlustych i poltlustych kremow, dotykania twarzy,jedzenia za duzo czekolady i najlepiej spij w maseczce, ja tak zrobilam i to cholerstwo zaczyna mi schodzic bo mialam podobne-jakis zmutowany tradzik ?

Gość załamana anka3
nie mam siły juz dzisiaj,pojde jutro :((

Gość kobieto a czy w twoim mieście/
wiosce nie ma prywatnych przychodni by pójść do deramtologa?? Pomyśl chwilę - czym jest 100 za wizytę na przeciwko kasie jaką stracisz za odwołanie uroczystości. A tak w ogóle to wygląda na prowokację, jeśli nie to masz strasznego pecha :(

Gość a co mogło byc tego przyczyna
byłas u kosmetyczki, zmieniłas krem? Zastanów się nad przyczyna

Gość załamana anka3
no wlasnie bylam u kosmetyczki w sobotę zeszła na oczyszczniu itp a sama niczym nie smarowałam tylko kremem dove. Nie mam pojęcia co to a w przychodni spędziłam pół dnia z okropnym bolem glowy,Misiek musial mnie wniesc do domu po schodach bo nie mialam sily

Gość a co mogło byc tego przyczyna
nie robi sie oczyszczań u kosmetyczki na tydzień przed tak wazna uroczystościa, ale w tym momencie to juz i tak po fakcie. Głowa może cie bolec z nerwów a jesli nie to radziłabym isć jeszcze dzis do lekarza, zwłaszcza ze masz sile siedziec przy komputerze z super bolaca głową....

Gość załamana anka3
napisalam ze jestem po tabletkach :( wzielam 3 ibuprofeny to musialo podzialac

Gość do lekarza
a nie siedziec przed monitorem komputera bo na odległosc nikt ci nie pomoze!!!!!!!!!!!!

Gość załamana anka3
to takie guzy twarde,wypukłe i lekko czerwone.Jak dotknę to pieką a jak nie dotykam to tak jakby "pulsują"

Gość egey
hej!!!! mojej siostrze tez zrobilo sie cos podobnego po oczyszczaniu twarzy....

Gość załamana anka3
nigdy nie mialam polpasca nie wiem szczere mowiac co z tym zrobic. a jak Twoja siostra sie tego pozbyla?

Gość załamana anka3
a na pogotowiu mnie przyjmą?

Gość egey
pozbyla sie-napisalam ci wczesniej jak, z tym ze w jej przypadku to byly ropne pryszcze chyba a po twoim opisie juz nie wiem czy to pryszcze? ale chyba tak bo ja to tez od niej zlapalam-z tym ze mi to schodizlo dluzej niz jej i mysle ze w duzym stopniu przez glinke do twarzy