Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce zyc

nie chce juz dluzej zyc!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie chce zyc

NIE CHCE!!!!!!!!!!! MAM JUZ DOSC!!!!!!!!!!

Gość nie chce zyc
TA...NAJBLIZSZA OSOBA. maz. ktory jest... nie ma słow na niego. wczoraj mi powiedzial ze jakbym byla w ciazy to by sie wyprowadzil. dzisiaj pytam czy choc troche mu zalezy a on ze wogole... a ja tak bardzo kocham...tylko zastanawia mnie fakt jak mozna kochac takiego czlowieka

Cierpisz, ale chcesz życ - dlatego właśnie założyłaś ten topic. Może spróbuj odnaleźć się gdzie indziej? Oczywiście staraj się o poprawę stosunków z mężem, ale zacznij spotykać sięze znajomymi, poszukaj swojej pasji, zainteresowań - żyj nie tylko małżeństwem. Spokojnie... Życie może być piękne. Z mężem czy bez niego. Może zacznij pomagać innym? To wypełnia duszę ciepłem...

A może pójdziesz do lekarza i powiesz mu o swoich kłopotach. Napewno zle spisz zle jesz i wszystko odwrocilo Ci sie do góry nogami. Pozwól sobie pomoc ale musisz zrobic pierwszy krok sama.

Gość nie chce zyc
jutro jade pogadac a jego mam, do lekarza tez pojde. on jest taki juz i sie nie zmieni. jak pytam gdzie był to on co mnie tpo interesuje. a jak sie klocimy to zawsze przez mnie bo przeciez zona nie moze spytac swojego meza gdzie był. to jest paranoja. ja chce z kims pogadac. ale akurat moze to jest dziwne ale tu nie mam zadnych znajomych takich ktorym mogłabym powiedziec wszystko. nie daje juz rady. dziekuje za wasze odpowiedzi. moze ktos pogada na gg ??

Gość Ta w zielonym
Nie daj się ! Ludzie mają gorsze problemy i znajdują rozwiążanie. Może spokojna rozmowa ? Zyczę powidzenia i dużo siły !

Gość ja chcęę
pogadać na GG