Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołziczek

zielone oczy

Polecane posty

Gość zołziczek

dziewczyny mam problem z makijażem oczu. Mam zielone oczy i nie wiem jakie kolory cieni i kredek pasuja do nich (zielone, ciemna oprawa oka i bardzo jasna cera). Myślicie że fiolet jest ok? hmmm juz sama nie wiem...proszę doradźcie mi...pewnie nie jedna z was ma zielone oczęta

Gość nunkaa
Ja noszę zielone soczewki Freshlook i robię sobie do nich makijaź w złoto-rudym kolorze, fajny kontrast wychodzi i ładnie wygląda, ale ja mam też taki rudo-brązowy kolor wlosów:)

ja mam zielone i używam fioletu najcześciej złoto miedziany też jest ok :D (muszę wypróbować tą resztę którą proponujecie :) ) w brązowawych wyglądam okropnie... za to w \"przydymionyym\" makijażu tez nie najgorzej :P a w ostatnim JOY pisze, że zielony jak najbardziej cień:P zależy jeszcze jaki odcień oczywiście :D

Gość kochająca dwóch
teraz wszystko jest dozwolone - rzecz gustu i upodobań:) ja np lubie się w takim ciemnym przypalonym rózu i szarości (też mam zielone oczy )

Gość ago_agi
Ile kosztują takie kolorowe soczewki freshlooka? jakie są kolory? czy jeżeli mam piwne naturalne oczka to dałoby się zmienić soczewkami na niebieski?

Gość błyskotkaaa
Był temat soczewek taki długi - prawdy i mity bodajże, tam poszukaj, a poza tym to www.cibavision.pl i tak w kolorowych soczewkach znajdziesz wszystkie informacje. Co do zielonych tęczówek, to polecam złoto i rudości - ślicznie sie komponują :)

Gość zołziczek
Dziękuję za porady, a właśnie jak to jest z zielonym cieniem? jedni mówią że to jest jak zielona piłka na trawie, że się nie odróżniają, ale z drugiej strony jak mam tak delikatnie zaznaczone kreską to wydaje mi się, że wtedy jest nawet ok, że właśnie wtedy jest podkreślona ta zieleń tęczówki...już sama nie wiem

ja mam zielone oczka i wlosy ciemny blond( z lekko rudym odcieniem)i preferuje raczej rozne odcienie brazu. i chyba jest ok... jakos nie moge sie przekonac do innego koloru;)pozdr;)

ja mam identyczną oprawę oczu i jasną cerę uzywam burgundów brązów i oczywiście w brew pozorom ślicznie wyglądam w jasnej pistacji opalizującej na złoto i jasnym błękicie lub z granacie wpadającym w śliwkę:) czarny tusz :)