Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona111

Dlaczego faceci nie dbają o higienę???

Polecane posty

Gość Zniesmaczona111

zdarzyło mi się na nieszczęście spotkać facetów, którzy a to mają brudne fiuty, a to mają obsrane gacie, albo nieświeży oddech, albo cuchneli potem że nos urywało, dziewczyny zdarzylo wami się spotkać na swej drodze takiego brudasa? Faceci!!! trochę więcej wody i mydla plissss!

nic mi nie mow tez takich spotkalam i wtedy juz nawet nie ma znaczenia jak wyglada wystarczy ze czuje sie ciagnacy za nim smrod bleee

Gość Zniesmaczona111
a więc nie tylko ja miałam pecha :)

Gość Zniesmaczona111
ale jak facet nie umuje penisa to jest po prostu horror

nawet nic nie mow przeciez to jest chwila by sie umyc a ile przyjemnosci z sexu

Gość A spotkałaś czystego
?

Gość Zniesmaczona111
spotkałam i jestem z nim i myje się codziennie a nie jak większość brudnych facetów blech

I używa takiej przechodzonej ścierki?

Gość hahahahahahahaha
odezwał się brudas

Gość hahahahahahahaha
ale fakt z tymi usranymi gaciami, to faktycznie masz rację, nie podcierają sobie dupy czy co?

Gość hahahahahahahaha
i w majty wycierają, ohyda

Gość Zniesmaczona111
dobre :D

A co ścierki będą prały?

Gość ale za to wszyscy
szukaja zdbanych kobiet..... żalosne też mi sie zdarzylo im sie chyba wydaje że jak sie myja rano a z dziewczyna widza sie po poludniu to przecież nie trzeba sie drugi raz myć..... a niektórzy o zgrozo robia to ze skapstwa.....bo jak sie nie myja tak czesto to im sie kosmetyki tak nie zużywają hahahaha slyszalam to zdanie na wlasne uszy !!!!!! i myśle ze jeszcze braki jeśli chodzi o ilość bielizny i skarpetek..... wiadomo po prysznicu wypada zmienić a jak nie ma na co to lepiej sie nie myć........tragedia oczywiście nie wszyscy sa tacy :)

Gość ano_
ludzie kolacja nadchodzi a wy o gownach w majtach rozprawiacie ..:O

Gość Zniesmaczona111
ja znałam gościa, który mówił, że nie ma w domu ciepłej wody, więc grzeje tylko raz w tygodniu na kąpiel, masakra jak usłyszałam to mi uszy zwiędły

Gość o cholera ....................
to niezle :)

Dla brudnej (moralnie) ścierki częściej myć się nie warto. Szkoda mydła.

Często faceci nie używają dezodorantów z dawno wpojonego przekłamania, ze pachną tylko cioty. Na szczęście to już dawno przebrzmiała opinia i coraz wiecej mężczyzn dba o higienę. Zwłaszcza młodzi mężczyźni. Poza tym są tacy, którzy uważają, że im mocniejszy zapach intymny tym bardziej są sexi. Nic bardziej mylnego, ale to juz kobieta powinna w jakis fajny sposób zachęcić faceta do kąpieli. Np. gra wstępna moze odbyć się pod prysznicem, można tez zasugerować, ze podniecający jest mężczyzna pachnący mydłem i swieżością... Są tez niereformowalni :-o. Najgorzej jak kobieta nie dba o higienę :-(, a takich też sporo. No ale w tym ambaras, zeby jakos im wytłumaczyć, ze przez to wiele tracą na atrakcyjności.

Gość hahahahahahahaha
To prawda, że dziewczyny tez są czasem flejtuchami, ale faceci niestety większymi

Gość siup bo to temat na czsasie

Gość OHYDA
Na ogół wiemy, że faceci to małe dzieci(rym) i dlatego nie wszystkiego da się je nauczyć, np. spuszczanie deski klozetowej, podcieranie się aż do czystego papieru, zmienianie bielizny CODZIENNIE!!!!! mycie zębów częściej niż raz na tydzień itd. itd.

Gość _milkshake_
w ohole, jaka konspira . zeby sugerowac gre wsstepna pod prysznicem.... mam faceta ktory kiedys nie zawsze dbal o to zeby byc dla mnie czytym. ja nie wyobrazam sobie zeby on mogl mnie dotknac chociazby przez bielizne gdy nie jestem umyta (przed zblizeniem) dzieki Bogu teraz dba o to zbey zawsze bylo czysto i swiezo. a gdy tak nie jest, to nie ma mowy o piesczotach, ba seksie. dbanie ohigiene to tak podstawowa czynnosc ze nakjlanianie kogos do tego jest sprawa uwlaczajaca godnosci osoby namawiajacej....

Gość ja to miałem taki przypadek
że... otóż zdarzyło mi się spotkać dziewczynę w obsranych stringach... mistrzostwo świata :)

Gość kaja342
spotykałam się kiedyś z facetem, był super przystojny i zadbany, jak się później okazało, gdy doszło do bardziej intymnej chwili chyba zapomniał umyć fiutka bo miał go całego w jakieś obrzydliwej mazi, a śmierdził jak zdechły kot, uciekłam jak najdalej od takiego pseudo czyściocha, teraz wiem że nie wszystko zloto co się świeci...

Gość nadddyyy
o jesooo:|:|:|:|:|:| dobrze że mój mąż az za nadto dba o higienę.... wole juz jego narcyzowanie niż brudnego fiuta....bleeee

Gość pyzdra34
trzeba z facetów pantofla robić to wtedy będzie cacy :)

Gość a mój chlopak
co się zwie albin, zmusza mnie do prania osranych gaci!!!! buuhuhuhuhu