Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manila

Kolejna nastolatka playmateem Playboya co o tym sądzicie?

Polecane posty

[cześć] Mój ojciec regularnie, od kilku lat, prenumeruje Playboy\'a. Zawsze jak pojawia się nowy numer chętnie go przegldam, bo czasmi, a właściwie coraz częściej, można przeczytać w Playboy\'u dobry artykuł [...]. Niedawno wybuchł skandal związany z sesją niejakiej Sylwi Preis - 19-latki która zapozowała dla wyżej wspomnianego magazynu. Dziewczyna która zdobi - zresztą pięknym ciałem - wrześniowy numer ma 18 lat [rok ur. 1988]. Co o tym sądzicie?

hmm..ze statusu matki- wielkie oburzenie! ...ze statusu siostry - coz za siara....:-) .....ze statusu corki- zachwycenie... ;-)

Gość anusiaaa
teoretycznie jest pełnoletnia, więc nikomu nic do tego, no ale ze względu, że była jeszcze wtedy w szkole średniej, to jednak uważam, że nie powinna. podobnie było z Paschalską w CKM, tylko w sumie nie wiem, czy ona już po maturze, to zrobiła, czy jeszcze przed. No ale Paschalska wtedy nic nie pokazała, delikana sesja była, teraz w kwietniu jak wiadomo pokazała już cały biust zresztą bardzo zgrabny. ciekawe czy posunie się jeszcze dalej w przyszłości? obie dziewczyny są bardzo zgrabne i fotogieniczne, także czemu nie

==> anusiaaa Wiesz...ja też jestem ładna i zgrabna i nawet fotogeniczna...i jest cała masa takich 18/19-latek, ale tu nie chodzi o ciało tylko o to, że laska nie ma nawet średniego wyksztalcenia, a rozbiera się do rozkładówki. Mogłabym się zdecydować na taki krok tylko mając pewność że oprócz pięknego, jędrnego i zadbanego ciała reprezentuje sobą coś jeszcze. Nie wiem...na trzecim roku studiów...żeby to wszystko nawet ciekawszą oprawkę miało...żeby można było nie tylko popatrzeć ale i poczytać.

==> mmm757 A które z nich są bardziej wartościowe jako kobiety? Te które zarabiają głową czy te które zarabiają ciałem?

Gość dany
zależy co kto woli

Gość cocakarola
czytałam o tym ta dziewczyna od wielu lat pzowała do zdjęć gdańskiej fotografce,w tym również do aktów,nie robiąc zarazem tego profesjonalnie.Fotografka wysłałą jedno z jej zdjęć na konkurs organizowany chyba przez ten magazyn i ku wielkiemu zdziweniu obu pań...zdjęcie wygrało.Dziewczyna otrzymała propozycję sesji i zgodziła się nie informując o tym nikogo.Nie dziwię się jej.Zdjęcia nie są wulgarne,są raczej dziełem sztuki.Musiała zmienic szkołę po tym zdarzeniu.Ja jej nie osądzam.Skoro ma ładne ciało,to dlaczego miałaby odmówić?