Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 felen kostro艅

Przynaukowcy

Polecane posty

Go艣膰 felen kostro艅

Ten problem jest do艣膰 znanonieznany, ale w gruncie rzeczy to tak jakby taki pan x nazwijmy go Jasio jecha艂 autem i trefne ko艂o by mia艂 to od razu stra偶 miejska na bu艂ki do bufetu idzie, ale takie z keczupem, mniammm, ale ja wole musztarde i tyle.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 felek kostro艅
Ten problem jest do艣膰 znanonieznany, ale w gruncie rzeczy to tak jakby taki pan x nazwijmy go Jasio jecha艂 autem i trefne ko艂o by mia艂 to od razu stra偶 miejska na bu艂ki do bufetu idzie, ale takie z keczupem, mniammm, ale ja wole musztarde i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felek kostro艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a my艣la艂am__
偶e to ja jestem pojebana:D.....................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pob膮kuj膮cy pies
patrz膮c na tej zawi艂y problem z perspektywy filozofii marksistowskiej, chyba jest w tym g艂臋boko ukryty retrospektywny sens

Udost臋pnij ten post

Tam w 艣rodku wypowiedzi chyba o kilku s艂owach by艂 zapomnia艂 i dlatego wydawa膰 si臋 mo偶e nielogiczne, ale mo偶na sobie co艣 do艂o偶y膰 i jest ok. Ja te偶 wol臋 musztard臋 z tym si臋 zgadzam. :D :D

Udost臋pnij ten post

A mo偶e jaka艣 pomoc laboratoryjna,no nie wiem najlepiej jakby sie sam wypowiedzia艂. Ma co艣 jednak z naukowcami wsp贸lnego... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felen kostro艅

Udost臋pnij ten post

Autor si臋 chyba obraca w towarzystwie naukowc贸w. Szacunek mu si臋 mimo wszystko nale偶y :D :D

Udost臋pnij ten post

No bo si臋 ko艂o elity intelektualnej obraca :D :D :D Dla nas g艂upoty, bo widocznie nie rozumiemy.

Udost臋pnij ten post

My艣l臋, 偶e to powinno by膰 tak: Ten problem jest do艣膰 znanonieznany/jednak to zostawiam , bo bardzo trafne /, ale w gruncie rzeczy to tak jakby taki pan X nazwijmy go Jasio jecha艂 autem i mia艂 trefne ko艂o i od razu stra偶 miejska zatrzymuje i wyci膮ga od niego fors臋, po czym z t膮 fors膮 idzie od razu na bu艂ki do bufetu, ale kupuje z keczupem, a nie takie jak ja lubi臋 z musztard膮. :D :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Do Bywam z艂o艣liwy-----------------> ch臋tnie pos艂ucham Twojej interpretacji. By膰 mo偶e, 偶e moja jest bardzo przyziemna/no c贸偶 taka jestem/, ale logiczna dla mnie , niemniej ch臋tnie us艂ysz臋 Twoja interpretacj臋.:P Bo nie ma dla mnie nic bardziej fascynuj膮cego ni偶 dokopywanie si臋 do pok艂ad贸w myslowych autora w ka偶dej dziedzinie sztuki. Zadawa膰 sobie pytanie: co autor mia艂 na my艣li to m贸j 偶ywio艂. Autor Przynaukowcy/jak偶e zagadkowy nick/stosuje skr贸ty my艣lowe, co rzadko si臋 zdarza w tak lapidarnych wypowiedziach, no ale jest to co艣 innego na kafe. Stosuje ca艂kiem ciekawe neologizmy /do艣膰 znanonieznany-czy mo偶na trafniej?/ Jestem otwarta na dyskusj臋 , bo temat ciekawy.

Udost臋pnij ten post

Alinko, no wiec nie rozumiem jednej sprawy. co to za straznik co wyciaga forse na bulki? mnie kiedys pouczono, niemalze oficjalnym tonem, ze \'uprzejmosc, prosze pana, to jest co najmniej jedna flaszka\'. Twoja interpretacja (tylko pozornie logiczna!) odbiera wiarygodnosc sytuacji. co prawda wybor bulek z keczupem (zamiast faworyzowanej musztardy) jest oczywista podloscia straznikow i troche tej wiarygodnosci im dodaje. nie rozgryzlem jeszcze pierwszej czesci, ale co do drugiej nie mam watpliwosci - musztarda jest jedynie przenosnia, wyrazem odmowy dla \'keczupowych nawykow\' strazy. przeciez to jest oczywiste.. pozostaje tylko kwestia czym sa te keczupowe nawyki. poza tym to sztuka jest... a prawdziwa sztuka dopuszcza dowolnosc interpretacji. :D ;)

Udost臋pnij ten post

ops pozno jest (wczesnie), Alanko* mialo byc :o ale mysle ze problem literowek po nieprzespanej nocy jest dosc... hm.. znanonieznany.. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Do Bywam z艂o艣liwy- mi艂o, 偶e podtrzyma艂e艣 ten temat. Swoim postem rozjasni艂e艣 mi sytuacj臋. Oczywi艣cie, 偶e Fele艅 Kostru艅 musia艂 da膰 nie tylko na bu艂ki, ale to cz艂owiek delikatny i praworzadny. Pogodzi艂 si臋 z tym, 偶e za felerne ko艂o musia艂 zap艂aci膰, ale kwote przemilcza. Co wi臋cej to cz艂owiek patriota, kt贸ry nie mo偶e pogodzi膰 si臋 z nowomod膮 na keczup. Nic tak go nie boli w tej jakze przykrej sytuacji jak z艂y smak stra偶nik贸w, uleganie amerykanizacji na stanowiskach pa艅stwowych. Im d艂u偶ej my艣l臋 o Feleniu, tym bardziej staje si臋 bliski. Nie moge narazie jeszcze rozgry偶膰 tytu艂u . Ps.Zmiana nicka sympatyczna. Kiedy艣 kto艣 zmieni艂 mi na Analka i to ju偶 dla mnie by艂o troch臋 niemi艂e. :D :D :D :D

Udost臋pnij ten post

no tak, teraz wszystko nabiera sensu. masz racje - najprawdopodobniej z premedytacja przemilczal wysokosc kwoty, pomimo ze keczup zamiast musztardy sprawil mu ciezki zawod. trudno nie identyfikowac sie z tak zacna osoba. :D

Udost臋pnij ten post