Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarita

usg 3D w woj. kujawsko - pomorskim - czy ktoś wie gdzie?

Polecane posty

Też słyszałam , że dr Sarap jest bardzo dobry. Sprawdzę to przy następnej ciąży ;)

Gość kahna
U Sarapa koszt obecny to juz 250zł :( i lekki problem z terminami niestety. Co do Skórczewskiego to bardzo dobry specjalista, ale jesli wolicie wizyty u kobiety ginekolog to polecam gorąco dr Gordon-Kaczmarek ja własnie prowadze u niej pierwsza ciąże i jestem bardzo zadowolona.Chce sie wybrac na us 3d,4d wiem, ze jest jeszcze na Gdanskiej 5 w bydg ale nie spotkałam sie z zadnymi opiniami w necie na ten temat.Moze ktors z Was cosik wie?Pozdrawiam :)

Gość arka1982
Pragnę poinformować, szczególnie EVI22, że dr Wasilewski posiada USG 3D. Nie wprowadzaj innych w błąd jak sama jesteś nie doinformowana. Sama jestem na takie USG już u niego umówiona. Koszt 250 zł z płytą DVD.

Gość powiedzcie mi
przeciez jest tu wiecej dziewczyn z bydgoszczy czy Wasilewski jest rzeczywiscie taki dobry i ile kosztuje u niego to usg?gdzie kogo pytam to wszyscy tylko Wasilewski i Wasilewski. Mam 35 lat i wybor dobrego lekarza jest dla mnie bardzo istotny. Pomozcie mi

Gość lla
doktor wasilewski 052-349-07-33, ul. wielorybia 38 rejestracja po 14 przynajmniej tak było w czasie kiedy to ja starałam umówić się na wizytę doktor robi usg 3d 4d chyba też ale szczególy podam już po wizycie czyli jutro:D

Gość dea1709
Witam, próbowałam się dziś zarejestrować do dr. Wasilewskiego i niestety cały dzień nikt nie odbierał telefonów. Orientujecie się może, czy są jakieś terminy rejestrowania się? No i przeczytałam, że wizyta 250 zł!! To prawda?! Przecież to kolosalna suma. Wcześniej pisałyście o niższych kwotach. Może wypowiedzieć się ktoś zorientowany? Na pewno wiele kobiet rozwiałoby swoje wątpliwości... Serdecznie dziękuję i pozdrawiam!

Gość atlanta6
Ja osobiscie również polecam centrum Viktoria i doktora Sarapa. Aktualny koszt to 250 zl za USG w 4D z płytami. Od ostatniego roku podobno zdrozało poniewaz jest coraz wieksze zainteresowanie, a jak jest zainteresowanie to ktos musi na tym zarobic :P Czeka się niestety prawie miesiąc...

Gość asia:))
Witam Panie. Mam bardzo wazne pytanie! CZy orientujecie sie czy w Toruniu badz Bydgoszczy robia USG Genetyczne. Bardzo pilne. Prosze o odpowiedzi;]

Witam kolezanki :) Podnosze temat, jak aktualnie ma sie sprawa z usg 3d/4d w kujawsko pomorskim ?? czytalam caly topik, interesuje mnie usg u dr Sarapa czy nic sie cenowo nie zmienilo ??

Gość inez2108
Czy ktos orientuję się jakie śą teraz ceny usg u dr. Wasilewskiego i jak długo śię czeka. Mam duże zmartwienie, miałam 2 usg na początku i końcu 9 tyg. i nadal nie widać akcji serca i chciałabym to jeszcze skonsultować.