Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarita

usg 3D w woj. kujawsko - pomorskim - czy ktoś wie gdzie?

Polecane posty

Witam Wiem, że w Bydgoszczy usg 3D robi dr Wasilewski, który przyjmuje na Osowej Górze ul. Waleniowa (numeru niestety nie znam). Ja osobiście u niego nie byłam, ale wiem, że go chwalą. Pozdrawiam

Gość maja73
Muszę zdementować te plotki o dr Wasilewskim. Nie robi usg 3D, tylko zwykłe i nagrywa na video, koszt 100zł. Wiem, bo byłam 3 tygodnie temu.Wasilewski jest za to bezbłędny, jeśli chodzi o wszelkie diagnozy, łącznie ze stwierdzeniem płci, ma z tego doktorat. Dr Skórczewski robi też zwykłe usg, ale nagrywa na dvd.Przyjmuje w centrum przy ul Pomorskiej we wtorki i piątki. Wiem,że jest takie centrum ginekologiczne w Bydgoszczy, prywatne, gdzie robią 3D za ponad 200zł chyba. Adres i namiary widziałam w Akpolu, hurtowni dziecięcej, koło kasy, naklejone na szybę.

Gość maja73
W tym centrum robi to usg dr Dubiel

Gość sabina770
Prosze czy ktoś mógłby podac numer do doktora Wasilewskiego z bydgoszczy wiem że przyjmuje na Osowej Górze bo tyle wyczytałam na forum z góry dziękuje .Pozdrawiam

Witam! Podaję Ci numer: (052) 3490733. rzeczywiście świetny lekarz - szczerze polecam! bardzo miły i dokładny. jeśli chodzi o płeć to mi w 14 tc powiedział, że widzi zdrową \"królewnę\" i się nie pomylił ku mojej wielkiej radości! pozdrawiam!

Gość sabina770
Dziękuje serdecznie dziewczyny za informacje. Zarejestrowałam się do dr Wasilewskiego na 10 grudnia napisze wam po wizycie. Ja też brałam ślub w tym roku 29 października. Teraz staramy się o małą fasolkę. Pozdrawiam

podnosze temat :) ja do dr Wasilewskiego ide w czwartek :) prosze o dalsze opinie na jego temat :)

Gość prosze cos napisac tez jestem
ciekawa

Gość sabina770
witam serdecznie po dłuższej przerwie byłam na wizycie u dr Wasilewskiego podejście fachowe bardzo miły uważam że to lekarz z prawdziwego zdarzenia tylko pacjentek ma bardzo dużo na termin wizyty trzeba czekać 2 tygodnie pozdrawiam i polecam

Gość Avva22
a ja polecam centrum ginekologiczne Victoria na ulicy Kurpińskiego.Usg 3d wykonuje dr.Sarap.Bardzo fachowe podejście, na pamiętkę płyta dvd i cd, a także zdjęcia.Polecam, bo byłam w listopadzie, a teraz córcia już jest na świecie:)

a ile placilas za 3d? ja u wasilweskiego placilam 120 z nagraniem i BARDZO polecam bylam juz u wielu ginow ale tylko ten tak szczegolowo wszystko pokazal i ciagle cos gadal podczas usg :) wszystko ladnie bylo mi pokazane i pomierzone bardzo mily i rzeczowy facet :)

oczywiscie wasilewski nie ma 3d - bo moze ktos tak zrozumial z mojego ostatniego postu

Gość aga z torunia
witam moje panie chciałabym ostrzec wszystkie kobiety przed przychodnią genetyczna w Bydgoszczy. Jeśli podejrzewacie ze coś nie tak dzieje sie z waszym dzieciątkiem bąż z wami to jedzcie do klinik gdzie maja pojecie na temat genetyki bo w Bydgoszczy to raczkują i wprowadzają kobiety w błąd nie dają fachowych rad. pozdrawiam

ja na 3d bylam w victorii u dr Sarapa placilam 180 zl, usg trwalo 45 minut, wszystko dokladnie sprawdzone, dostalam 32 zdjecia w wydruku plus 2 plyty jdna film druga zdjecia szczerze polecam ps czekalam miesiacna wizyte , nie wiem czy takie kolejki czy co?

ps o jakiej przychodni genetycznej dokladnie mowa?

Gość aga z torunia
mowa o przychodni genetycznej w Bizielu

Gość kahna
chciałam zapytac czy wchodziłyscie na to usg do sarapa i wasilewskiego z przyszłymi tatusiami? bo my dzis bylismy na usg w szpitalu 2 na glinkach i go nie wpuscili :(((

Gość Monika31
Nie wiem na kogo trafiła Aga z Torunia ale ja byłam na badaniach prenatalnych w poradni genetycznej w Bizielu i jestem bardzo zadowolona-z resztą wybieram się tam raz jeszcze,z drugą ciążą,jadę w przyszłym tygodniu.Przyjmowała mnie doktor Świeciak,która wszystko dokładnie objaśniała.Usg również bardzo FACHOWE.Jedyny minus to ilość spędzonego tam czasu-bardzo dużo ludzi!!!A usg 3D w Toruniu-polecam doktora Migdę w Naszym Lekarzu!!!

Ja robilam USG i w 13 tyg juz wiedzial ze to chlopiec ku naszemu szczesciu, bo pierwsze to byla dziewczynka :0 lekarz super, bardzo miły itd, dokladny i dobry w swoim fachu. Ma USG 3D tylko chyba niektórym myli sie z 4D, 3D jest czarno-biale. Jest mozliwosc nagrania na DVD musisz przyniesc swoja plyte i dodatkowo placi sie 20 zł co moim zdaniem jest zdzierstwem ale no takie sa realia, wato zaplacic bo to fajna pamiatka

Gość Justin78
A zna ktoś aktualny koszt usg 3D u dr Wasilewskiego?

juz pisalam, wasilewski nie ma 3d!!!!!! wystarczy przeczytac... wasilweski ma usg 2d koszt 120 zl z nagraniem na plyte

Gość Justin78
Dziękuję za informację. Mi chodzi głównie o ustalenie płci dziecka, a z tego co piszecie dr Wasilewski jest w tym dobry. Jestem aktualnie w 26 tygodniu ciąży i mój obecny lekarz nie był w stanie ocenić czy będzie chłopczyk czy dziewczynka. Nasza córeczka ma 2 lata i 4 miesiące i jesteśmy ciekawi czy będzie miała siostrzyczkę, czy braciszka.

to polecam wasilewskiego, przylozyl glowice i juz wiedzial jaka jest plec a bylam wtedy w 13/14 tyg poza tym nie ma usg 3d, ja dzwonilam ( z tego co wiem to jego zona odbiera telefony) i mowie ze chce umowic sie na usg 3d, a ona mowi ze nie maja takiego, wiec nie wiem czemu ludzie pisza ze wasilewski ma 3d, bo to nieprawda' 3d ma Sarap, koszt 180 zl z nagraniem, bardzo dlugo i szczegolowo daje 2 plyty, z kolorowymi zdjeciami a druga z filmem

Gość natalka_104
witam widze ze dobrze piszecie o Wasilewskim tak samo dobre opinie ma Skorczewski bylam u niego kilka razy ale zastanawiam sie czy tym razem nie isc do Wasilewskiego on rowniez przyjmuje prywatnie? ile wynosi u niego wizyta. Szczerze mowiac nie wiem jakiemu lekarzowi zaufac zanim zaszlam w ciaze chodzilam do dr Antosza w 11 tygodniu ciazy poszlam na usg bylam prywatnie u Skorczewskiego bo chcelismy z mezem nagranie na plycie i to on powiedzial mi ze serduszko mojego malenstwa nie bije niestety potwierdzilo to kilu lekarzy i od tej pory nie mam zaufania do lekarzy

usg3D robiłam u dra Sarapa w centrum ginekologiczno-położniczym VICTORIA (mam nadzieję, że dobrze napisałam) w Bydgoszczy