Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak to jest

Dlaczego jak dziewczyna jest ładna to przeważnie jest puszczalska i tandeciarska

Polecane posty

Dlaczego większość łądnych dziewczyn pierwszy raz puszcza się w wieku 15/16 lata, ma tandetny makijaż, kiczowata pofarbowane włosy, tipsy, nosi tandetne dziwkarskie ciuchy, goli cipsko na łyso, że wygląda jak u małej dziewczynki. Ładne dziewczyny są przeważnie strasznie pustymi dziwkami. Nadają się tylko do przeruchania i niczego więcej!

Gość qrwa
A każdy pijak to złodziej, tak jak każdy katolik to złodziej i kłamca...

no taka jest prawda. nie mowie, ze nie sa madre i intelgentne, ale sa puste i tandetne. wiekszosc ladnych dziewcyzn traci cnote w wieku 15 lub 16 lat, lazi na jakies wiejskie dyskoteki i mysli ze jest fajna. czemu tka jest ze jak dziewczyna jest ladna to odrazu jest tandetna suką?

Nie wszystkie więc nie generalizuj. Ja jestem żywym przykładem na to że tak nie jest :D

Gość qrwa
miałem ją :D

Bo one w wiekszości są ładne dlatego własnie, że pomalowane tandetnie z tipsami na kilometr i w różowych wdziankach. Dla Was, facetów własnie takie laski sa ładne :-D Więc nie jak dziewczyna ładna to tandeciarska tylko jak tandeciarska to z reguły Wam się podoba:P

Gość guutek
Wszystko zależy od gustu. Jeżeli uważasz za ładne wymalowane tapeciary...to cóz. Pewnie gdyby tak podrasować pudrem i szminką ich kolężanki niepuszczalskie, tez pewnie wydałyby Ci się ładne.

Gość takie mlode nie musza sie
starac bo na takie swieze dupcie kazdy poleci

Gość Natalia 21
Ja jestem bardzo ladna i mam swietna figure, kiedys tez nosilam rozowe ciuchy i tipsy , ale z tego niektore wyrastaja niektore nie. Ja wyroslam, bo zdalam sobie sprawe, ze niebylam wtedy szczesliwa. Ale zeby miec klase i dobry gust trzeba miec tez dobrze poukladane w glowie, i wiedziec czego sie chce w zyciu. Zreszta faceci sie boja kobiet z klasa, wiec bycie bezgusciem jest moze latwiejsze.

wchodzę na trzy godziny do zamrażarki z rybami w Lidlu tak by przechodzący klienci myśleli, że jestem Han Solo

Gość do dlaczego tak to jest
o qwa a skat ty wiesz jak cipka wyglada u malej dziewczynki ???? Interesowales sie "tymi sprawami" ? My tu nie przepadamy za pedofilami . Trzeba sie blizej przyjrzec twojemu IP i zameldowac do odpowiednich wladz zeby cie znalezli skad nadajesz i zamkneli na jakis czas w odpowiedniej placowce psychiatrycznej .

Gość taka jedna kobietka
kazdy kto uczeszczal w podstawowce na lekcje biologii wie ze male dzieczynki nie maja wlosow lonowych :O

A poza tym zgadzam się też z opinią że te tandetne panienki wydają się być niektórym ładne właśnie przez ich makijaż,który mimo że jest tandentny,to ukrywa pewne niedoskonałości. ale zadawałam sie kiedyś niestety z taką panienką i przyznam że była ona baaaaaaaaardzo głupia,wręcz nazwałabym ją idiotką.Tego typu panienki maja w głowie tylko imprezy,gdzie mogą \"wyrwać typka\",a potem się z nim przespać,mimo ze pewnie zadna ze stron nie ma z tego zadnej przyjemności.Całe dnie spędzone na szlajaniu się po osiedlach gorszych dzielnic miast i zaczepianie chłopców w dresachWłosy białe lub czarne,solata,krótkuie bluzki i spódniczki-to krótka charakterystyka takiej panienki.Niekoniecznie ładnej,ale zrobionej.

Gość takitypo2
proste.dziewczyny w ogole to szmaty i nizszy gatunek.. nawet sie odlac nie umieja po ludzku;) a tak bardziej serio-kazda ma w sobie lajze,problem tylko ile" lajza lajza lajza- sprzedaje sie za hajs,maxymalna k.. łajza lajza - imprezowa typowa dupa,co 3 w klubue ja dotyka,lize itd.. lajza - co i rusz zdrasza chlopaka, pusczalska.. pol lajzy..rzadko spotykane zjawisko-taka od razu trzeba zaobraczkowac i sie zenic. nie zdradza,umie kochac.. lazjostwo przjawia sie ewentulanym prowokowaniem typow..

Odpowiedz jest prosta...poprostu faceci sa wzrokowcami dla nich ładne jest tylko to co na zewnątrz...bo przeciez siara pokazać się z jakaś kujonką w szarych ciuchach i zwiazanymi włosami przed kumplami za rękę

Gość Musze przyznac że
cos w tym jest wiele razy widziałem naprawde super laski które prowadzały sie z prostymi dresiarzami o intekigencji owada. poprostu dla wielu kobiet od wnętrza faceta jest wazniejsza jego muskulatura a przede wszystkim pozycja społeczna. Wiemi jak wysoko w hierarhi wiejskich klimatów sa napakowane kotlety ze zlotem na szyji i 10 letnia BMW na parkingu. Dla wielu dziewczyn ważna jest pozycja partnera i jego siła a nie wiedza. A co do faktu że ladne dziewczyny traca dziewictwo wczesniej to nic dziwnego bo tak samo dzieje się z facetami. Szybciej przestanie byc prawiczkiem ktos kto dobrze wyglada i jeszcze przy tym ma gadane, niz chudy pryszczaty okularnic. tak było jest i będzie

Gość jabbs
A to bylo gdzies na jakims forum i jest adekwatne bardzo do np wypowiedzi powyzej :D Samiec jest dla Samic. Książe dla Księżniczek. Delikatny dla Delikatnych. Romantyk dla Romantyczek. i tak dalej...

co do inteligencji owada 2 wpisy powyzej karaluchy wydaja sie byc calkiem inteligentny biorac pod uwage wielkosc ich ukladu nerwowego :classic_cool:

Gość miszoto
debil dla debilek :D

Gość tiaaaaaaa
"takie mlode nie musza sie starac bo na takie swieze dupcie kazdy poleci" Hmmm...ja tam nie wiem ale te "świeże dupcie" coraz mniej świeże. Teraz dziewczyny wwkieku nastu czy 20 lat wygladają cholernie jakoś tak...staro. Ciała maja jakieś takie galaretowate bleee Coraz więcej takich dzidzi - pierników. Niektóre kobitki koło 40 lepiej wyglądają. Nie wiem z czego to wynika..z diety, używek, przedwczesnego dupczenia...

Gość takie laleczki
sa tak ladne ze swedzi je po prostu cipka i co one biedne maja robic? no wlasnie juz znasz odpowiedz, te piekne nie boja sie facetwo bo wiedza, ze zaden facet ich nie odpusci jak one tylko zechca i przez to one sa takie chetne a zarazem nie dadza nawet polizac byle komu a to z kolei powoduje, ze normalni faceci nie maja szansz takich przeruchac i po co zreszta w koncu brudnych szamt nie nalezy sie tykac

Gość bo nas wszyscy
zozpuszczaja...prezenty...itp

Gość jacek345
Bo prawda jest taka, że czym ładniejsza dziewczyna tym głupsza i leci jedynie na bicepsowatych karków. I mówię to jako 36-letni mężczyzna, który już przeżył niejedno. Nie wiem dlaczego tak jest, ale wiem tyle, że jeśli ktoś szuka "modelki" to musi się liczyć z tym, że musi zaniżyć swoje zdolności intelektualne tak by dorównywać swojej partnerce.

Gość gość
nie musi mozna komus otworzyc drzwi kopniakiem, morzna otworzyc poludzku jak to zrobisz - to TWOJ WYBOR