Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga..

Czy dziecko będzie umiało ssać skoro mam płaskie sutki?

Polecane posty

Gość inga..

Jedna brodawka jest plaska a druga prawie wklęsła. Taka ich uroda.Reaguja na zimno i jak je wyci ągam to przez jakąs chwile sa wystające.Jak myslicie,dziecko da rade nauczyc sie ssac z takiej piersi??Czy ktoras z was miala lub spotkala sie z tym problemem???

Gość inga..
podnoszę

Gość inga.
naprawdę żadna z Was nie miała takeigo problemu?Proszęo jakieś porady

Ja czytalam, ze jesli brodawki dają się wyciągać, to nie są płaski. dziecko da radę ssać z takiej piersi, bo innej nie miało i nie wie, że można inaczej:) Mnie tylko przestrzegano, że choćby nie wiem, jak było ciężko, nie dawać butli, bo zaburza mechanizm ssania. Są kapturki do wyciągania brodawek-ale tak jak pisalam, jeśli dasz radę je wyciągnąć, to nie ma problemu, taka ich uroda. Ja mialam takie i mój jedyny problem z karmieniem był w tym, ze nie umialam przystawić-ale mały pięknie ssał. Życzę powodzenia!

Gość inga.
Dziekuje pieknie,alez mnie pocieszyłas.Cche dodatkowo isc do apteki i zapytac o urządzenie niplett czy cos takiego-podobno pomaga uformowac ladnie sutki przed karmieniem.Ale jak nie bedzie to moze rzeczywiscie nie bede robila tragedii skoro mowisz ze Twoje malenstwo bez problemu dalo rade:) Dziekuje jeszcze raz

Ja miałam taki problem z lewą piersią. Brodawka była strasznie płaska. Kupiłam specjalne silikonowe nakładki. Maluch bez problemu pił z niej mleczko. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.