murb 377 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: toteż na zewnątrz tak nie występuję za to występy można zamówić z dojazdem do domu O! A jest jakiś limit kilometrów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 969 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: O! A jest jakiś limit kilometrów? może się dogadamy ale płatność tylko zbliżeniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 391 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Baba napisał: To prawda. Mam perfumy do prania, wleje mi się więcej do pralki i ubrania pachną intensywnie. Wystarczy antyoerspirant pod pachy i nic więcej. Ja też tak mam nie przepadam za pomieszaniem zapachów, zawsze mnie to męczy nawet intensywnie pachnący płyn do płukania plus perfumy to za dużo. 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: miałem na myśli perfumy marek odzieżowych Aaa o to chodziło, niektóre zapachy zary są całkiem spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 969 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: Ja też tak mam nie przepadam za pomieszaniem zapachów, zawsze mnie to męczy nawet intensywnie pachnący płyn do płukania plus perfumy to za dużo. Aaa o to chodziło, niektóre zapachy zary są całkiem spoko. oni chyba nie trzymają linii zapachowej tylko raz mają takie zapachy, a w przyszłym sezonie inne ostatnio kupiłem Versace the Dreamer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: może się dogadamy ale płatność tylko zbliżeniowo Może? Ja myślałam, że to oczywista oczywistość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: oni chyba nie trzymają linii zapachowej tylko raz mają takie zapachy, a w przyszłym sezonie inne ostatnio kupiłem Versace the Dreamer Ja dziś testuję mexxa. Nie pamiętam jak się nazywa ale pachnie obiecująco. Może wejdę z nim w spółkę na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 969 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Może? Ja myślałam, że to oczywista oczywistość. zostawiam sobie odrobinę miejsca na targowanie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, salix napisał: Ja też tak mam nie przepadam za pomieszaniem zapachów, zawsze mnie to męczy nawet intensywnie pachnący płyn do płukania plus perfumy to za dużo. Dlatego do prania ubrań należy używać tylko detergentu. Chociaż coraz trudniej znaleźć coś, co by nie miało intensywnego zapachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: zostawiam sobie odrobinę miejsca na targowanie sie To ja jakoś będę odwracała uwagę od debetu na koncie. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 969 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: To ja jakoś będę odwracała uwagę od debetu na koncie. 🫣 i jeszcze żeby sufit nie wymagał malowania bo jak widzę smugi to nie mogę się skupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: i jeszcze żeby sufit nie wymagał malowania bo jak widzę smugi to nie mogę się skupić Wiem, co trzeba robić żeby sufit nie grał pierwszych skrzypiec w tej historii. Dobrej nocy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach