Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfhkdvgdvbdvb

oddam szczeniaczka.... Sosnowiec

Polecane posty

Gość kjfhkdvgdvbdvb

Gość jakiego
duży mały w jakim wieku jak wygląda szcze;piony czy nie

Gość kjfhkdvgdvbdvb
ma dopiero miesiac... jest malenki i bedzie malenki, jest to "on" - kundelek, przygarnelam go bo chciano go wyrzucic i juz. jednak nie moge zatrzymac tego pieska , 2 miesiace temu zginal moj i jeszcze sie nie otrzaslam, ciagle mi sie chce plakac na widok szczeniaczka, jest czarny ma podpalane lapki, nad oczkami dwie brazowe kropki, na szyji bialy krawat

Masz foteczkę ? Jaki będzie duży ? Byłas z nim u weterynarza juz ? Taki latlerkowaty ?

Gość kjfhkdvgdvbdvb
nie latrelkowaty... ... bede miec zdjecie ale popoludniu... jak bede miec to wrzuce.....

Gość ratlerkowaty jak już

kurde, ja mogę obejrzec dopiero w poniedziałek :/ wolałabym większego psiaka ...

ma miesiąc? to powinien jeszcze drugi m-c być przy matce... cienko ze zdrowiem u niego będzie, tym bardziej, że nie podejrzewam chwilowego właściciela o odpowiednie karmienie, typu - mieszanka mlekozastępcza, witaminy itp. społecznie też będzie niedorozwinięty, bo nie zdążył przyswoić psich zachowań stadnych... to będzie dla kogoś spory kłopot i wydatek

Gość dfb cvbdbdbdf
nie wiem czy powinien byc przy matce czy nie, ale chcieli go wyrzucic,a ja nie moglam na to pozwolic, jak narazie to wcina wszystko, tzn mieso, konserwy psie, mleko , kaszke z mlekiem, szczeka i wyglada raczej na madrego psiaka......