Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana nan an

uuuu... ale musze zrobć zakupy..... Doradźcie!

Polecane posty

Gość nana nan an

:) Musze kupic następujące kosmetyki: - róż w odcieniu złotawo-brzoskwiniowym, najlepiej błyszczący - cienie do oczu. Pojedynczy brąz, dość ciemny,a le o ciepłym odcieniu, albo jakieś podwójne ale bez jasnego beżu, raczej dwa brązy - eyeliner w kolorze brązowym - szminkę w jasnym, beżwoym kolorze, która optycznie rozjaśni ciemne i zazwyczaj sine usta;) Jeżeli pomożecie mi dokonac wyboru będę wdzięczna:)

Gość upupupppppppppppp

Gość JEJKUUUUUUUUUUUU
Kobieto,idziesz do sklepu i wybierasz co ci pasuje.Po to są ekspedientki zeby ci doradzic w razie potrzeby.Sama pooglądaj to czego potrzebujesz,poczytaj etykietki i wybierz co ci pasuje,a nie zawracaj ludziom głowy na forum.

Gość ekspedientki sa od wciskania
klientom tego, co najgorzej schodzi, żeby nie było zastoju, naiwaniaku:o

Gość polecam kosmetyki Eveline

Gość polecam kosmetyki Eveline
ewentualnie Bell i Vipera,odcienie sobie musisz sama dobrać:-)Z tych droższych dobre są Bouurjois i Maybelline.

Gość autorka tego dennego topiku
No więc może powiem, co mam w planach, a Wy powiecie, co sa edzicie o tych kosmetykach, jeżeli ich używałyście. Bo nie chciałabym wyrzucić pieniędzy w błoto.... - róż Loreal Blush Delicious, albo róż podwójny Shiseido (ale nie wiem, czy on nie jest tylko w wersji matowej...) - cienie podwójne Perfect Eyes Manhattan, podwójne cienie Isa Dora, pojedynczy cień Loreal Platinum - eyeliner Bourjois, Loreal, Isa Dora i Estee Lauder... Wiem, że te mają na pewno brązowe kolory... - no tutaj to nie wiem...