Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX21

doradzcie cos wazne i smutne

Polecane posty

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX21

hej mam dosyc uwierzcie,moj maz byl wypity i pow mi cos bardzo przykrego ze to moja wina ze nie mamy jeszcze dziecka a on bardzo chce a czy to moja wina;[boze chcialabym miec dziecko ale nie moze zajsc smutno mi i wogole a on mnie jeszcze doluje,3 lata temu bylam w cizy ale poronilam takie wczesne poronienie nie mogla sie zagniezdzic zygota,ale lekarz mowi ze teraz jest oki i powinno byc dobrze,zezloscilam sie na meza i pow ze wtedy to byla jego wina i zeby dal mi spokoj,w sercu mam zal i niepewnosc a jak nie bede mohla byc w ciazy?co bedzie moze lekarz sie mli powiedzcie mi co robic jak sie zachowywac;[strasznie mi zle

Gość a czesto twoj maz pije
ja bym moze meza zaczela leczyc ale nie na bezplodnosc tylko z alkoholizmu. nie pisze tego zlosliwie, ale z dobrego serca. jak za czesto zaglada do kieliszka to albo niech sie leczy albo go zmien. szkoda ciebie, szkoda dziecka....

Gość olivka ***
Musiało byc ci bardzo przykro, a rozmawiałas z nim póżniej przeprosił?

Kochana współczuje Tobie.Pamiętaj że to nie Twoja wina. Jak dojdzie do siebie po kielichu to powiedź jemu to samo co nam.

Gość bardzo czesto to wina
mezczyzny, wiec co on pieprzy, skoro nie wie.Musicie sie przebadac oboje

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX21
dzieki, zagladac do kieliszka nie zaglada czesto najwyzej piwo 2 razy w tyg po pracy,o dziecko nie staramy sie długo bo 3 mies z przewa bo mialam torbiela malego i musialam brac leki,wkurza mnie to wszytko,bo jak jest trzezwy to mozna z nimpogadac ale wszytko trzeba wyciagac i wogole a jak wypije to pieprzy pierdoly ja nieraz przez to placze a on nie pamieta tego

Gość XXXXXXXXXXXXXXXX21
juz nie mam slow wyrzucilam go z lozka i zabronilam wchodzic zanim nie wytzrzwieje spi na poddaszu na fotelu jednoosobowym a nich spi sobie ja sie ide umyc i klas bo o 6 musze wstac do pracy i wogole