Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam czterdzieści lat

Dlaczego sądzi się, że kobieta w wieku czterdziestu lat jest już starą babą?

Polecane posty

Gość gesdrgsteg
Dla siedemnastki bedziesz stara baba a dla 60 tki mloda. Pukt widzenia jest zalezny od punktu siedzenia:)

Gość Ja mam 50
a czuje się i wyglądam na 35. Młodzi chłopcy usmiechaja się do mnie. Nie czuję się starą babą, serio. Ubieram sie modnie lecz nie kiczowato i swiat sie do mnie śmieje.

Gość NATALIIIIIa
Ja mam 39 lat i czuje się baaardzo młodo i duchem i ciałem.Lubie żartować ,jestem wesoła czuje jakbym miała ze25 lat.Coś w tym musi być bo i młodzi ludzie do mnie lgną.Parę lat temu dla mnie 40 letnia kobieta też wydawała się starą babą.

Gość das
Ja mam 26 lat i dla mnie 40-latka nie jest stara babą. Czasami 40-latki lepiej wygladają od moich zaniedbanych rówiesniczek. Mi osobiscie bardzo podobaja sie 40-letnie babki dbajace o swoj wyglad, interesujące sie modą, ktore potrafią gdzies z kolezankami wyjsc na impreze i dobrze sie bawić

Jak dobrze usłyszeć miłe słowa. Ostatnio wokół mnie pełno osób szkalujących takie kobiety, że stare, niemodne, już ,,przechodzone", co one wiedzą o seksie, o modzie. Jednym słowem uważają, że 40 lat i - dziękujemy pani.

Gość lalalaaaaaaaaa
moja matula jest po 40stce a niejedna kobieta jej zazdrości:)

Gość 28 - latka...
kobieto, przecież tutaj same szczeniaki siedzą w wieku lat 10-15 poza nielicznymi wyjątkami więc nie dziw sie, że dla nich jesteś wiekową staruszką i przypomnij sobie co myślałaś o 40-latkach będąc w wieku tychże nastolatków... wapniaki, co? głowa do góry - każdy kiedyś będzie miał 40 lat nawet te szczeniaki:):):)

Gość Się zdarza
Tak się myśli jak się ma naście lat, potem czas staje w miejscu tylko metryka daje znać...