Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niulaaa

Czy FACECI boją się ładnychpięknych? KOBIET??????????????????

Polecane posty

Gość niulaaa

Chyba cały mój problem zawarłam już w temacie... Więc pytam tylko czy to prawda? Dlaczego tak jest?(jesli jest...) Kurcze...jest wiele ładnych dziewczyn, które są wciąż same... niby mają powodzenie, faceci się za nimi oglądają ale nic więcej... :( smutne... dlaczego?!?!?!?!

Gość fokssw
to prawda

Gość brakley
onieśmielają ....proste :D

pieknych sie nie boja ale g......ktore zakladaja te same tematy ciagle boja sie jak ognia....

I wiecej pokory.... Kobiety niech nie oceniaja czy jakas jest ladna czy brzydka. Nie maja do tego odpowiedniego przygotowania genetycznego po prostu.

Gość brakley
zresztą nie ma już autorki ..temat nieważny :D:D

Z piękną fajnie się pokazać na imprezie,a miłą,czystą i inteligentną dobrze ŻYĆ ! :)

Gość niulaaa
nie bylo autorki, ale juz jest:) temat nadal wazny, piszcie,piszcie abym mogla wyciagnac duzo waznych wnioskow... FACECI!!! nie bojcie sie ladnych kobiet!!! i nie myslcie ze sa glupie, bo piszac ladne nie mam na mysli sztucznych, wypchanych, wytapetowanych dziewczyn...choc nie twierdze ze wszystkie takie sa "nie do konca madre" no

Gość wypowiedź nr 86325
Nie ma brzydkich kobiet ale nie ma też ładnych :P To tylko kwestia gustu i genów. Czy ktoś mógłby powiedzieć np. o swojej matce, że jest brzydka? Pewnie nie. Bo to bardzo subiektywna ocena. Podobnie jest w życiu. Są wtłaczane na siłę jakieś wzorce piękności a ludzie i tak wybierają po swojemu. Tak jest, było i będzie. A "piękne" mają problem, bo piękne są najczęściej tylko we własnych oczach

Gość bcr
w Posce nie ma ładnych kobiet..Wiec sie nie boją..

Gość proszeee
Tak, potwierdzam.

Gość spoko facet
Nie ma strachu ! :-D

matko znowu te stereotypy :o yogi mis a nie przyszlo Ci czasem do glowy, że ladna kobieta moze byc także inteligentna, skromna i mila?:o ale zgadzam sie- faceci nie boja sie pieknych kobiet, unikaja za to zarozumialych i glupich

A jakby tak odwrócić pytanie i zapytać czy kobiety boją się przystojnych facetów? To ja odpowiem, że owszem trochę się ich boję, bo pierwsza moja myśl: no ok., ładny śliczny, ale pewnie niezbyt interesujący, albo zbyt ładny dla mnie, może ja mu się nie spodobam? Wydaje mi się, że faceci mają takie same obawy jak my, może po prostu nie czują się warci zbyt ładnych dziewczyn? Poza tym mniej ładne jest bezpieczniejsze, bo nikt nie musi się wysilać, aby komuś zaimpnować i go zainteresować sobą. Mniej ładne - mniejsze wymagania, a piękne - no cóż, zbyt wygórowane - tak się powszechnie jakoś przyjęło..............

Oczywiście ,że mogą być ,ale w większości tak się \"cenią \",że zostają przy nich tacy co lubią wyzwania i \"zaliczają panienki \", a nie ci którzy szukali trwałego zwiazku niekoniecznie opartego tylko na atrakcyjności zewnętrznej ! I wtedy pięknotki zostają albo same,albo z osobnikiem \"zabawowym\" z którym założenie rodziny wiązałoby się z wielkim ryzykiem ! :(