Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony...

Sex po porodzie??

Polecane posty

Gość sony...

Kochane kobietki Mam takie pytanie: Czy sex po porodzie ,peknieciu,nacieciu i po tym wszystkim co przeszlyscie rodzac naturalnie smakowal tak jak dawniej Czy wszysko jest bardziej \"rozciagniete\" i luzne Wiem ze pytanie niektorym moze wydac sie glupie ale chce wiedziec tym bardziej ze termin porodu szybko sie zbliza Z gory dziekuje za odpowiedzi:-)

Gość a jak myslisz
?

u mnie jest lepiej niz przed nie obchodzi mnie to,ze zaraz napisza,ze to niemozliwe jestem tak samo ciasna,ale przed porodem mialam czesto rozne infekcje,cos swedzialo,cos szczypalo,szybko sie \"przecieralam\"(po srednim stosunku musialam czekac nawet kilka dni,zeby nic nie szczypalo) lekarze nic nie znajdywali,polecali zele nawilzajace itp,ale nic nie pomagalo a po porodzie dolegliwosci jak reka odjal,no,a dzieki temu czesciej mam ochote;-) i nic a nic sie nie zrobilam luzniejsza moze to dlatego,ze parlam niecale 15 minut,czyli nie za dlugo sie rozciagalo;-) aha,z tego co slyszalam duze znaczenie ma to jak cie po porodzie pozszywaja.jesli zrobiz to zle to mozesz miec problemy na szczescie moja polozna byla bardzo profesjonalna i cierpliwa,zszywala ponad pol godziny,raptem osiem szwow.jestem tam na dole dokladnie taka sama jak przed porodem:-)

Gość
Mi po porodzie zainteresowanie sexem spadło :(( chyba hormony nie wróciły do normy ??!!

Gość sony...
Mi teraz w ciazy to nawet nie chce sie o tym myslec bo boje sie zeby czegos nie uszkodzic:-) ale po porodzie trzeba bedzie w koncu czasem zajac sie mezem:-)

oczywiscie zaczelam uprawiac sex dopiero dwa miesiace po porodzie i na poczatku tez mi sie nie chcialo,ale rozkrecilam sie:-) nic na sile. troche jak dziewica:-D

Gość ulica
no u mnie ejst gorzej, juz prawie dwa lata po porodzie, a do seksu doszło moze kilka razy, nie dosc ze nie amm anjmnejszej ochoty to jeszce sprawia mi to bol. nie wiem jak to ejst mozliwie ale ejstem an pewno ciasniejsza niz kiedys i mam ogromne problemy wogole z rozluznieniem sie.ehhh biedny moj maz tylko

Ja się trpchę obawiam bólu, bo coraz częściej słyszę, że boli.

Gość ulica
nawet nie ejstem w stanie powiedziec czy to ejst fizyczny prawdziwy bol czy jest on spowodowany stresem, lekarka mowi ze faktycznei ejstem ciasna, ale w koncu pochwa jest bardzo rozciagliwa i wystarczyło by sie rozluznic pozadnie. nie wiem czemu tak ejst porob przebiegał "gładko" nie nazekam na jakis straszny bol, od taki do wytrzymania. wiec nawet nie wiem czemu tera ztak ejst

Gość eliska111
jestem ponad 4 tyg po porodzie-sn-moze dzisiaj sprobuje??napisze jak było-mam ochote ale troche sie stresuje......

Gość a mnie
nic nie bolalo bylo cudownie oczywiscie sie balam ze badzie bolalo itp ale szybko o tym strachu zapomnialam ;) ale np mojej kolezance zrobil sie jakis zrost i jakis czas nie mogla

Gość sony...
eliska111 w takim razie czekamy:-)