Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sen nocy letniej...

CZEGO NIE ZNOSICIE NA TYM FORUM???

Polecane posty

Moze wypowiem sie pierwsza - zawisci, nieuzasadnionej ludzkiej złośliwości, raniącej czyjeś uczucia. Krytykowania po to byleby tylko zranic i poniżyc. Szkoda że tacy ludzie są anonimowi- powinno sie wystawiac zdjecia takich do głosnego obmówienia na forum :) pozdrawiam wszystkich życzliwych :) ps. pewnie tez odezwą sie złośliwce :))

podszywaczu - no cóż moze i dobrze klekam, ale to nie te forum :D dosc tych przechwalek przez moje drugie ja...tego tez nie lubie - miec na forum rozdwojenie jazni i nic o tym nie wiedziec :P

Gość turecki
obserwuje rozne wypowiedzi i prawie zawsze znajdzie sie jakis ZALOSNY PAJAC jak ten powyzej. i intryguje mnie ze "normalni" bywalcy reaguja na takich prostakow,czemu nie sa po prostu ignorowani-totalna olewka ??? mysle ze to najlepszy sposob,jak nie bedzie odzewu-to znudzi mu sie i popelznie do mamci zeby mu zmienila pieluche !

mi tu nic nie przeszkadza :) dla rownowagi moze tez napiszcie co tutaj uwielbiacie :classic_cool:

a czy nikogo nie denerwóją błendy ortograficzne? bo mnie strasznieeee!!!!

mnie denerwuje brak zachamowan w sprwach erotycznych - przeciez tu są dzieci i dziewice np. albo katolicy i muszą czytac ze \" mam 20 lat chce usunąc...: obciagam z polykiem \" czy inne obrzydlistwa

Gość Mnie tu denerwuje moderacja...
Kiedyś tu było fajnie, można było wszystkich tyrać przez całą noc i odreagować stres gimnazjalny związany ze zbliżającym się 1 września. A dziś? Co to ma k...a być? Kasują, blokują nicki podszywowe, blokują po IP, po cookies chyba też (trzeba usuwać cookies i zmieniać IP w Neostradzie - dopiero wtedy znika ban)... Bez sensu. Można sobie pojeździć ostro po ludziach, ale tylko na pomarańczowo... 😭 Popsuli Kafeterię! Psuje!!! 😭

Gość Jeden taki
A ja nie lubię kiedy niechlujnie piszecie. Nie używacie dużych liter, kropek, przecinków i polskich znaków. Nie da się tego czytać! Wasze niechlujstwo jest dla mnie powodem pomijania Waszych wypowiedzi. Niczego Was szkoła nie nauczyła?

Gość a mnie wkurzaja
-matki polki -te co planuja ślub 2007,2008,2019 itp. -te co planują dzieci i ogłaszaja to całemu światu-a ja myslałam ze dzieci to się robi z partnerem a nie na forum -i głupie diety -zamiast -isc codziennie pobiegać (pol godziny) i ograniczyc zarcie wymieniaja się jakimis dietami cud

Gość a mnie wkurzają gimnazjaliści
ktorzy siedza na forum i jak twierdzą odreagowują to stres:-PJaki stres gowniarze!!!!Dorwlai sie do kompa bachory,mamusia kupila im Neostrde i szleją pipeprzpne owniarze z gimnazjm😡

Gość a mnie wkurzaja
to -tez mnie wkurza-ale jak się szybko pisze to sie człowiek nad interpunkcją nie zastanawia, ale te błędy ortograficzne sama juz od tego głupieje

Gość już samo słowo GIMNAZJUM
budzi śmiech:-D:-D:-Di politowanie dla osób które uczęszczają do gimanzjum:-PDobrze,że za moich czasow nie było tego durnego gimnzjum:-P

Gość PRAWIE robi wielką różnicę
:-P

Gość sen nocy lefniej...
No dobra, moderatorko - wygrałaś... Mama każe mi iść spać... A szkoda, bo po pijaku lubię sobie popisać :P Nara...

Gość spokojnie to tylko awaria
Ja lubię jak,oczywiście w miarę mozliwości pisze się w języku polskim:)Po polskiemu mnie wkurza.A najbardziej mnie wkurza jak przeczytam swój post 3 razy i potem znajdę literówkę:(((Załamka zwyczajna,może to nowy syndrom chorobowy?I nie znoszę sms-ów bez zasad ortografii(ale nie,że ktoś błęda rąbnął)Nasza ortografia jednak trudna,ale może chociaż ktoś się postara.I jeszcze nie znoszę jedynego słusznego punktu widzenia,i zawsze racji.I chamstwa,i bzdurnych odpowiedzi...i chyba za dużo winka mi się chlapnęło,,,sorry:)))

Gość Jeden taki
Do "a mnie wkurzają": To nie wyścigi, możesz pisać wolniej. Poprawnie napisane będzie bardziej zrozumiałe dla innych. Nie będzie trzeba czytać trzy razy tego samego tekstu, żeby zrozumieć o co chodzi.

Gość a mnie wkurzaja
tylko po pijaku trudno czytam czytam i wysyłam

Tak się starałam dobrze wypaść,że mnie tyle prześcignęło:))) Aczkolwiek jestem za robienie dzieci na forum...jakież to bezpieczne:)

Gość Jeden taki
No jeśli po pijaku to przepraszam. :) Ja mam we krwi cztery piwa. A Ty?

No a jak nie szybko jak ciągle jestem 3 do tyłu?Albo mam słaszczenie wymiaru czasu:)))Ale chyba jeszcze nie ta faza:) I proszę się nie czepiać gimnazjalistów,to nie ich wina!

Gość a mnie wkurzaja
bardzo bezpieczne kolezanki liczą dni płodne i sprawdzaja temperaturke a najfajniej jak sobie daja "rady" 18-nastki-wyjątkowo dojrzałe

Gość a mnie wkurzaja
a ja jeszcze nie ale staram się

Jakie nogi?Aż sprawdziłam czy mam swoje.Ja mam w normie(weekendowej i okazjonalnej)3 piwka.I jak potem ciężko pisać NORMALNIE.A dziś jeszcze wino wygrzebałam...

Gość a mnie wkurzaja
ja też jeszcze mam wino :) a trzecie piwko poszło to była bardzo dobra myśl

Gość Jeden taki
Mnie osiemnastki nie wkurzają bo pamiętam jaki głupi byłem w tym wieku. Pośmieję się tylko czasem.

To nie liczyć płodnych???A jak potem będę chciała usunąć:))) Wpis?Bo ciąży się nie odważę publicznie.