Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sen nocy letniej...

CZEGO NIE ZNOSICIE NA TYM FORUM???

Polecane posty

Jeden taki, tutaj się z Tobą zgodzę, dostaję korby, jak widzę tekst pisany ciurem, zero interpunkcji, literówki i co gorsze ortografy. A niestety ludzie tak piszą, na forum, w smsach etc. Szok.

Gość spokojnie to tylko awaria
Podejrzewam,że również w szkołach...te dysortografie moim czasom są nie znane:) A co mnie jeszcze wkurza-skąd ja na Dyskusji ogólnej???Bezsenność chyba:)

Gość a mnie wkurzaja
do: spokojnie to tylko awaria prawie się popłakałam ze śmiechu-nie licz do Jeden taki: ja tam wole nie pamiętać osiemnastki-człowiek taki głupi że aż strach

Gość Jeden taki
Beti, czasem mam ochotę podzielić się swoimi przemyśleniami z kimś, kto tego potrzebuje, pyta o radę czy chcee pogadać ale odechciewa mi się jak widzę takie pisanie. Mam wtedy wrażenie, że nie ma po co pisać. Jeśli chodzi o ortograficzne błędy to nie jestem święty - kiedyś byłem lepszy.:(

Liczę,och liczę:))) Co miałam naklikać...a...18 pamiętam,jaka ja mądra inaczej wtedy byłam:)))I na swój sposób rozsądna,wszak internetu nie było.

Gość a mnie wkurzaja
ja tez nie miałam internetu kiedy zostałam pełnoletnia-pewnie dlatego nie byłam w ciązy -nie obliczyły mi

Wtedy sama liczyłam:)))Głównie na siebie. U góry jest topik-o uroczej dziewczynie.Nie chce mi się czytać,ale czy to nie o nas?Może szuka tak blisko:)))

To jednak nie do nas..i też nie znoszę jak kto nie czyta:)Zmoka,ale winko już w połowie,więc i swawolność się wyzwala.

Ortografy przeżyję, raz na ruski rok :-) Dokładnie wiem, o czym mówisz; czasem znajdę ciekawy temat, ale kiedy okazuje się, że to tak naprawdę jedno zdanie, złożone z 360-ciu słów, po prostu nie czytam, bo nie lubię się męczyć. Wiem, że to moje zboczenie, ale cóż, każdy jakieś ma. Podobnie nie trawię \"poszłem, wyszłem, przyszłem\"---------> i tępię to na każdym kroku, jak i \"tu pisze\". :)

I reklam nie znoszę...No i jeszcze jajek...:)

Gość a mnie wkurzaja
faktycznie jakaś istotka podała "nową metodę"tylko fajnie ją nazwała inne metody czyli jak to określiła natura + komputer -jasne bo komputer to uwzględnia samopoczucie i pogodę i potem wylicz te dni płodne a co do winka to dobrze ci idzie bo ja sobie odpuściłam i pije herbatkę

Czytałam o tym.Ale cena ...dwa tysiaki.I tylko diagnozuje kiedy płodne.A ja jakoś nie cierpię na spadek libido...

No i co mnie jeszcze wkurza...czytanie głupich komentarzy. Nie jestem zwolenniczką aborcji,sama pewnie nie odważyłabym się(aczkolwiek mają lat 18,dlaczego nie?)Sumienie zadręczyłoby mnie,ale czy to znaczy,że każdą?Dobra,nie wyciągam drażliwych tematów. Ale tendencyjnym komentarzom mówmy NIE!

Gość a mnie wkurzaja
ok mowimy nie pozdrowienia i dobranoc

No wiesz:)jeszcze mam winko:)))A jutro WOLNE!!!

Gość a mnie wkurzaja
to miłego dnia