Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...ALuSieNKa...

Spodziewana Dzisiaj !!! - Czy Juz Mama?!

Polecane posty

Czesc dziewczyny, matki... mam pytanko... a wlasciewie to zastanawiam sie czy to to... tzn jak w temacie dzisiaj powinnam dostac @... rano wchodzac do lazienki zauwarzylam tylko mala brazowa plamke (takjagby ostatni dzien miesiaczki) do godziny 14 nie pojawilo sie nic... kompletnie nic.... potem zauwarzylam znow mala plamke.... ale co jest dziwne zazwyczaj w momencie kiedy ide do lazienki i zauwarzam @ zaczyna bolec mnie brzuch niesamowicie... dzisaj nic... nie ma krwawienia nie ma nic... czy myslicie ze to sie stalo..... byla bym baaaardzo zadowolona... zreszta na samam mysl ze nie ma @ jestem szczesliwa nie planowalam to wpadka ale ach.... nie ciesze sie zabardzo jeszcze wszytsko moze sie stac...

nikt mi nie powie czy to moze byc to... czy ktoras z was tak miala? czy cos takiego w ogole ma miejsce ! czy poprostu @ sie spuznia ! a plamienie to.... sama nie wiem co...

Gość JEST NOC
Ps: mlodziutka jestes, prawda?

czy ja jestem mlodziutka.... to az tak bardzo nie... mam 20 lat skonczone... ale jestem na swoim wlasnym utrzymaniu.... i bardzo gotowa jestem na dziecko... nawet juz kilka razy prubowalismy z moim chlopakiem ale nie wyszlo, postanowilismy poczekac.... ale jak by sie trafilo to bym sie nie obrazila !!

Gość JEST NOC
Dobra, tylko sie pytalam. Zycze Ci zeby Twoje marzenie sie spelnilo:)

Gość bznjaniaje
I co dalej?

i co dalej chyba raczej nic.... dlaczego bo polecialo.... wieczorkiem jak z kranu wystrzelilo.... cos mowi sie trudno ale nie jestem zalamana na szczescie ... w sumie mam jeszcze czas na dzieci... mimo tego ze bardzo pragne ich teraz.... w kazdym barzd razie jest dobrze :):P