Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieta_kathi7

Produkty NUTRICIA - badania do pracy magisterskiej - Mamy Pomóżcie!

Polecane posty

Gość ankieta_kathi7

Witam! Bardzo proszę kupujących dla swoich dzieci produkty firmy NUTRICIA i skopiowanie do Worda, wypełnienie ponizej ankiety i odesłanie na adres: ankieta_kathi7@go2.pl ANKIETA Ankieta jest skierowana do rodziców, którzy chociaż raz kupili dla swoich dzieci produkty firmy NUTRICIA (Bebiko, Bebilon, BoboVita). Celem ankiety jest zbadanie lojalności klientów względem produktów firmy oraz ocena strategii marketingowej firmy. Niniejsza ankieta jest całkowicie anonimowa, a jej wyniki zostaną wykorzystanie jedynie do celów naukowych oraz przedstawione w sposób zagregowany w pracy magisterskiej. Po wypełnieniu prosi się o odesłanie ankiety na adres: ankieta_kathi7@go2.pl METRYCZKA: Wiek: ………………………… Płeć: □ kobieta □ mężczyzna Liczba dzieci:…………………… Wiek dzieci:……………………... Wykształcenie: □ podstawowe □ zawodowe □ średnie □ wyższe ANKIETA Proszę zaznaczyć jedną odpowiedź. 1. Jak często kupuje Pani / Pan produkty z segmentu żywności dla dzieci i niemowląt (mleka modyfikowane, kaszki, gotowe posiłki dla dzieci, musy owocowe, deserki, soczki, herbatki, ciasteczka)? □ tylko raz mi się to zdarzyło □ bardzo rzadko □ rzadko □ od czasu do czasu □ często □ bardzo często □ codziennie 2. Jak często kupuje Pani / Pan produkty firmy NUTRICIA dla swojego dziecka (w porównaniu do produktów innych firm oferujących żywność dla dzieci i niemowląt)? □ tylko raz mi się to zdarzyło □ bardzo rzadko □ rzadko □ od czasu do czasu □ tak często jak innych firm produkujących żywność dla dzieci □ częściej niż innych firm produkujących żywność dla dzieci □ kupuję produkty tylko tej firmy, gdy kupuję żywność dla dzieci 3. Czy spotkał(a) się Pan / Pani z kampanią reklamową firmy NUTRICIA? □ zdecydowanie nie □ raczej nie □ nie pamiętam □ raczej tak □ zdecydowanie tak 4. Jeśli tak lub raczej tak, jakiego rodzaju były to zdarzenia (można zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź)? □ reklama telewizyjna □ patronat lub sponsoring □ reklama w prasie / plakaty na ulicy □ promocja w sklepie □ reklama w Internecie □ otrzymałam(em) e-mail z ofertą / reklamą firmy □ porady w zakresie żywnie dzieci i niemowląt □ inne – jakie?............................................................................................................................... 5. Jeśli tak lub raczej tak (dotyczy pytania 3), to jak ocenia Pan / Pani kampanię firmy NUTRICIA? □ zdecydowanie negatywnie – zniechęciła mnie do zakupu produktów tej firmy □ raczej negatywnie □ trudno powiedzieć □ raczej pozytywnie □ zdecydowanie pozytywnie - zachęciła mnie do zakupu produktów tej firmy DZIĘKUJĘ BARDZO ZA CZAS POŚWIĘCONY NA WYPEŁNIENIE ANKIETY !!!

Gość majam
Czy ta firma to "Bebiks Ovita Nutricia"?( zdaje się z Opola?- tak w każdym razie zapamiętałam nazwę tej firmy. Kleikiem gryczano-ryżowym przed 13 laty struło sie moje dziecko( 2 razy trafiło do szpitala)- mam potwierdzone to badaniami SANEpidu, który przebadał ten kleik. Powiem szczerze, że na tę nazwę do dziś reaguję dreszczem. Wiem jedno-jestem pewnie przewrażliwiona- nie kupię niczego z tej firmy( w styczniu urodzę dziecko). Jeśli to nie jest ta sama firma- to przepraszam. nie mogłam się jednak powstrzymać od napisania tego co powyżej zrobiłam.Pozdrawiam.

Gość no właśnie - sam szajs

Gość ankieta_kathi7
Moim zadaniem nie jest reklama firmy!!! Robię badania do pracy magisterskiej i chciałam, żeby były obiektywne, czyli osoby, które mają złe doświadczenia z firmą też powinny ją wypełnić!!! Wypowiedzi typu "no właśnie szajs" są poniżej krytyki. Więc nieważne czy ktoś miał dobre doświadczenie czy złe z produktami firmy, ale się z nimi zetknął, ankieta jest właśnie do niego!! Jeśli ma ktoś chwilkę, to proszę o wypełnienie ankiety! Pozdrawiam!

Gość Bogumiła
Jestem pracownikiem firmy Nurticia,mogę pomóc.