Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23kobietka23

Za co mężczyźni kochają barbie?

Polecane posty

Gość herbata z malinami
widac dbaja o rozwój intelektualny, nie fizyczny - to też jakas inwestycja na przyszłość. na pewno uda im sie znaleźć fajnego, wartościowego faceta, dla którego nie będzie się liczyła przede wszystkim fizjonomia...i to ściśle określona :P

Gość Widzisz firefox jest tak jak
@ -> herbata z malinami Takie "rozwinięte intelektualnie" to się świetnie nadają na kumpele, tudzież na przyjaciółki - ale nie na żony... Ja nie chcę sypiać co noc z kaszalotem, właśnie przez takie panny na seks z żoną mówi się "OBOWIĄZEK małżeński" :-O

Gość herbata z malinami
ale kurcza...masz klapki na oczach!! :D:D nie spotkałeś NIGDY kobiety, która byłaby ładna i inteligentna jednocześnie? czy po prostu nie szukałeś? po 50 i tak będziesz sypiał z kaszalotem, bo ciałko, figura, skóra, cera...już nie te..;) przykre, ale prawdziwe, starzejemy się, a nie ma chyba nic gorszego od takiej pooranej zmarszczkami, zniszczonej twarzy podstarzałej barbie, która ciągle stara się wyglądać jak 20latka, ale już nie ma warunków, żeby tak wyglądać.. i wtedy wlaśnie zaczyna się liczyć to "coś więcej"...

do firefox ... rzeczywiście z tego co psizesz to te dziewczyny chyba to robią z własnego wyboru :O Może im się wydaje że jak dziewczyna ładnie wygląda to nei może byc inteligentna i odwrotnie, jak chce siębyć uważaną za inteligentną to trzeba wyglądać jak kocmołuch :O dziwne to rozmumowanie ...

Gość Widzisz firefox jest tak jak
@ -> herbata z malinami Ano, spotkałem - DWIE !!! Nieźle, biorąc pod uwagę, że studiuję na kierunku, gdzie większość to dziewczyny. Ale spotkałem tylko jedną pannę, o której mogę powiedzieć, że jest bardzo inteligenta i w dodatku piękna, i jedną, którą mógłbym opisać jako bardzo inteligentną i bardzo ładną (choć już nie tak jak ta pierwsza). Te dwie są wyjątkiem spośród kilkudziesięciu innych, w miarę dobrze znanych mi dziewczyn. Oczywiście, nie miały one problemów ze znalezieniem sobie mężów ;) Co do reszty - niestety, potwierdzają one regułę, że najpiękniejsze dziewczyny to Barbie po zawodówkach, albo i bez nich. Nie wiem, może po prostu mają więcej czasu, by dbać o siebie? Być może. Ale generalna, widoczna na pierwszy rzut oka zasada to: Uroda dziewczyn jest odwrotnie proporcjonalna do posiadanego przez nie poziomu wykształcenia i inteligencji. Są wyjątki, ale rzadko...

Gość herbata z malinami
ciekawa jestem co to za kierunek - słyszałam, że na polonistyce studiuja takie mumy w porozciąganych swetrach..no, ale to mogą byc tylko plotkl ;) ale może by tak przyjrzeć się sprawie od drugiej strony, bo póki co joby lecą tylko na głowy inteligentnych brzydul.. a może to właśnie ładne kobiety sa tak przekonane o potędze swojej urody, że twierdzą, że to im w zupełności wystarczy, żeby się w życiu odpowiednio ustawić? może uważają, że ładna buzia wszystko załatwi, a inteligencja to rzecz wtórna? i ciekawe komu taki schemat myslenia zawdzięczają? nie przypadkiem panom, którzy utwierdzaja je w przekonaniu, że jesli jest ladna, to nie musi juz nic? :)

Gość No cóż - ładne dziewczyny mają
łatwiej, nawet jeśli są głupie. Bo w końcu nierzadko można spotkać 18- czy 19-letnie Barbie w autach za kilkaset tysięcy (wiadomo, za jakie usługi kupione im przez "chłopaków", czytaj: sponsorów), podczas gdy wykształcona, pracowita i uczciwa dziewczyna musi na takie coś pracować do emerytury (a i to bez gwarancji powodzenia). Jest sporo racji w tym co piszesz. Dzięki tego typu facetom takie dziewczyny otrzymują dowód, że uroda naprawdę może zastąpić wszystko inne, że nic oprócz wyglądu tak naprawdę się nie liczy...

Gość znów_studentka
Szczęśliwie uroda mija znacznie szybciej niż zdolności intelektualne :) Wystarczy poczekać. Nie wszyscy mężczyźni patrzą wyłącznie na wygląd - największe powodzenie miałam, będąc w dołku i siłą rzeczy wyglądając ze zmęczenia i stresu jak przez maszynkę przemielona. I jakoś znalazło się wielu chętnych na tę jakość charakteru w zmęczonym opakowaniu, którą wykazałam i z powodu której byłam taka 'wymięta'. ;)

Gość do znów_studenka
Znaleźli się chętni do pomocy, do przyjacielskiego działania - bo Cię lubili :P Wątpię, żeby których chciał Cię wtedy ciągnąć do łóżka ;)

Gość znów_studentka
Mylisz się :) Jeden w końcu skutecznie zaciągnął i już tak zostało :) Wiedział, że jak trochę wysiłku zainwestuje w doprowadzenie mnie do stanu używalności, to mu się opłaci :P I nadal wygląda na zadowolonego.

Gość Za co kochają
Za neresie na wierzchu !!! :D