Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RumianekPachnacy

Mam dosc mojej wrazliwej cery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość RumianekPachnacy

Nie chodzi ze trzeba sie z nia obchodzis jak z jajkiem,nie przeszkadza mi to akurat, bo wiadomo kremiki maseczki i te sprawy sa potrzebne a ja nawet lubie tego typu zabiegi.... Robie to aby nie pogorszyl sie stan mojej cery,czyli zebym nie miala pajaczkow i ogolnie zeby ja zlagodzic i zmiejszyc zaczerwineinia. A tu nic... probowlaam juz wieleu sposobow.. nie mam pojecia ,kiedys tak nie mialam, uzywam tylko kosmetykow do cery wrazliwej ..a kurat teraz mleczko/tonik do demakijazu z serii AA i tonik beznacne.. Znacie cos na taka dolegliwosc. I tak na marginesie chodzilam juz po dermatologach ale zaden mi nie pomogl, jedna wiedzac ze mam wrazliwa cere kazal mi jeszcze przecierac cala twarz davercinem .... wiec poprostu babka z fachem, akurta davercin sciera lakier z paznokcie nawet nie mysle jak by wygladala moja twarz po tym specyfiku..

Gość SERNIK_36
Polecam kosmetyki la roche posay (oczywiście do cery wrażliwej) skuteczne, chociaż nie na każdą kieszeń można je kupić tanio na allegro lub wpisać na gogle apteka centrum- tam wyświetli się adrs strony internetowej apteki gdzie można zakupić prawie wszystkie kosmetyki tej marki pozdro:-)

Gość Strawberies
czego ja juz nie probowalam ... Kupilalam Diroseal firmy avene ok 60 zl i ogolnie jak mialabym zaczac wymieniac to tych firm by sie duzo uzbieralo. Na szczescie troche podkladu i cera sliczna, ale jak pojade na oboz itp wycieczki po nocy tez bym chcaila wygladac jak "czlowiek"