Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umbra

zwiazki z obcokrajowcami na odleglosc

Polecane posty

Gość umbra

Zwiazki na odleglosc do tego z osoba innej narodowosci - czy ktos z was przez to przevhodzil? Jak przetrwaliscie ten czas rozlaki i jak sobie radziliscie? Nastapil happy end czy tez niestety \"pokonala\" was odleglosc i niemoznosc codziennego kontaktu, dogadania sie lub inne np. bariery kulturowe? jestem ciekawa waszych doswiadczen i opinii czy milosc na odleglosc z osoba z innego kraju jest wogole mozliwa i przez ile mozna tak ciagnac. pozdrawiam

Gość umbra
Chodzi mi po prostu o doswiadczenia jesli chodzi o zwiazki na odleglosc w ktorych wasz partner jest innej narodowosci. Ja zylam na odleglosc przez pare miesiecy i chociaz te pare miesiecy bylo troche ciezkie (wiadomo tesknota) to wszystko poszlo pomyslnie i os ponad roku jestesmy juz malzenstwem. Z perspektywy czasu wszytko wydaje sie takie gladkie i ze to bylo takie naturalne ale w owym czasie wcale tak nie bylo. Mialam wtedy nieco watpliwosci i do tego niektorzy znajomi karmili mnie podobnymi tak na pocieszenie ze skoro on wloch to na pewno nic z tego nie bedzie. Na szczescie sie pomylili. Niedawno gadalam z kolezanka ktora jest w podobnej sytuacji jak ja kiedys no i stad nasunal mi sie taki pomysl. Jestem ciekawa co myslicie o takich zwiazkach: czy warto podejmowac proby takich znajomosci na odleglosc, jak wykorzystac czas kiedy jest sie bez ukochanej osoby przy boku pozdrawiam aga

Gość Sir W.S Gilbert
Wejdz na Zycie uczuciowe topik Jestem w zwiazku z obcokrajowcem. Tam sie dowiesz , serio.