Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy ktoras z was miała alergie na sperme?? na jej składniki?

Polecane posty

Jezeli tak to jak sobie z tym poradziłyscie?? ja własnie podejżewam.. Moj partner jest moim pierwszym i ja jego tez zamierzamy sie pobrac.. Miałam tzw pieczenie po stosunku i prysznic pomagał a ja bardzo chce np gdy skonczymy si ekochac przytulic ale nie nie moge bo to szczypanie jest nie do wytrzymania.. do lekarki dopiero za miesiac.. wczesniej to bagatelizowałam bo myslałam ze to przez obtarcie.. nie mam zapalenia ani grzybicy..

Gość ups...........
moze jednak jakies male zapalenie? alergie mozna miec w zasadzie na wszystko, ale wtedy to Ci wspolczuje....ale jednak sobie tak mysle ze gdyby to na sperme to jednak prysznic by nie pomogl, bo cos by w srodku zostalo zawsze i by swedzialo... moze jakies obtarcia?? i moze przyspiesz te wizyte u lekarza?

dzieki kurcze ale ja uzywalismy na poczatku prezerwatyw to bylo tak samo.. mnie szczypie tak przy wejsciu i kurcze nie wiem juz sama. pytam bo to w zaleznosci jak konczy w srodku to potem szczypie..

Gość to raczej jakies
zapalenie, obtarcie - zazwyczaj tak jest, ze po stosunku piecze i szczypie, bo to jest tarcie, skora nie przyzwyczajona itd. Ale jesli zostaje to dlugo po stosunku, to rzeczywiscie warto isc do lekarza.

dzieki .. nie długo nie zostaje letni prysznic pomaga.. i przechodzi to szczypanie.. dzieki za odp. pojde do lekarza to sie dokladnie dowiem i cos zaradzi

to masz pecha