Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylka/

czy mozna byc w ciazy i dostac okres ?

Polecane posty

Gość można.....

Gość marylka/
no to mam pocieszenie :(

Gość marylka/
łudzaco podobne a jaka moze byc w takim razie roznica ???

Gość kapslova
bywa, ze jest mnie obfite, moze trwac krocej, ale moze byc i takie, ktore nie rozni sie niczym, a pojawia sie w dniu planowanej miesiaczki

Gość marylka/
dziewczyny a czypo miesiacu brzuszek moze byc nieco inny ? mam tu na mysli ze jakos inaczej lekko wyglada czy wizualnie mozna to zauwazyc ?

Gość kapslova
nie sądzę, chociaż mi sie wydaje, ze brzucho mam troche wiekszy niz zwykle (5 tydzien), ale to moze byc rownie dobrze wina obzarstwa ;)

Gość marylka/
troche mnie to meczy czy przypadkiem nie jestem w ciazy bo za abrdzo nie uwazalismy wiec do czasukiedy dostałam okres to sie bałam i to niezle ale z drugiej strony nigdy nie miałam takiego brzuszka mam tu na mysli leciutki czubeczek zawsze miałam płaski ..... i nie miałam zadnych objawowo typowych dla ciazy poza tym ze mam jakies plamki dziwne na twarzy a moja mama mowiła kiedys ze kobiety w ciazy tak czasem maja.......

Gość kapslova
o plamkach nic nie slyszalam, to, co powinnas na tym etapie zauwazyc, to powiekszone piersi moze... mdlosci, wymioty...brak okresu... najlepiej zrob test, bedziesz wiedziala na czym stoisz

a nie prosciej zrobic test?:) Ja w dniu spodziewanego okresu miałam kilka brązowych plamek-taki to był mój jedyny \"okres\" w ciąży.W pierwszej ciezy nie miałam nawet plamki,a teraz jestem juz w 5 miesiącu i tylko raz na poczatku to opisane wyzej plamienie.Zrób test jesli ciąża jest az tak bardzo prawdopodobna,aha no i musiałabys miec podwyższoną temperature.

Gość marylka/
nie mam mdłosci ale mam takie wahania czasem zjadała bym duzo a czasem to nie mam na nic ochoty nie moge na nic patrzec ...... piersi sie powiekszyły ale chyba niewiele .... a test chyba jednak zrobie bo sie bardzo boje ............ ja mam te plamki i juz mama dziwnie namnie patrzyła jak mnie zobaczyła i powiedziałam jej ze to pewnie od słonca a mama mowi ze gdyby nie to ze było tak ciepło to by powiedziała ze jestem w ciazy :( dobre prawda ....

Gość kapslova
no niezle...rozumiem, ze dziecko w tej chwili to tak nie bardzo..?

Gość marylka/
kasia c. ja nigdy nie miałam brzuszka zawsze płaski nie jem wiecej niz zwykle a zmiany widze po majteczkach bo robia sie ciasne :( poza tym nigdzie nie przytyłam reszta ciała sie nie zmieniła nic a nic .........

Gość marylka/
za bardzo to nie ...no ale jak bedzie to nic nie poradze tylko co powiedział by moj facet tego sie jeszcze bardziej boje pewnie usłyszała bym jakim cudem ;)

Gość kapslova
a jest w ogole mozliwosc, zebys byla w ciazy? tzn kochaliscie sie z zabezpieczeniem, czy bez? zawiodlo, czy nie? ktory to byl dzien cyklu?

Gość marylka/
kochalismy sie tylko z gumka ale roznie to bywa nie za bardzo mogł we mnie wejsc wiec robił cuda ;) i dlatego sie obawiam ....a co do moich obliczen to raczej były dni płodne ....

Gość kapslova
jesli gumka nie pekla, to mozesz byc spokojna. czekaj na okres :)

Gość marylka/
bylismy tak zajeci ze nie wiem czy nam nie pekła .....

Hej mamusiu_muminka:) Jestes niemal na tym samym etapie co ja ,ciążowym:) A nie ma Cie na naszym topiku-rodzimy w lutym 2007?

Gość czy ktoś...
czy ktos moze mi wytłumaczyć: skoro doszło do zapłodnienia to w jaki sposób mozna potem dostać okres i nie wydalić zapłodnionego jajka? ściany macicy się złuszczają to chyba rozum by podpowiadał, że jajo nie ma szans tam zostać, poza tym to niesprzyjające mu środowisko, hmmm i wogóle cos mi tu nie gra...

Gość ale...
no ale wtedy nie może chyba krew lecieć jak przy normalnej miesiączce, prawda? poza tym chyba nie czesto się to zdarza i jezeli jest to krwawienie spowodowane zagniezdzaniem sie jajeczka to nie mozna go nazwać miesiączką, prawda? a! :) i dziękuje za szybką odpowiedź