Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aloiram

Facet to świnia...

Polecane posty

Cześć. Słuchajcie czy nie jesteście czasami wściekłe na Waszych mężów czy chłopaków? Nie wydaje sie Wam , że oni mają zawsze lepiej? Nie jestem zagorzałą feministką, ale po moim mężu widzę, że jemu jest ciągle mało- pieniędzy, znajomości, spotkań z kolegami, itp. Mamy małą córeczkę, bardzo ją kocham i uwielbiam z nią spędzać czas, ale mnie też należy się trochę odpoczynku! A mój wspaniałomyślny mąż sam na to nie wpadnie! Wszystko trzeba mu pokazac, powiedzieć! To on ma wieczorne wyjscia, wypady z kolegami... Już mam tego dość! Jestem wściekła, bo znowu jestem z dzieckiem sama!!! Już lepiej, musiałam sie wyżalić. Dobrze, że jest to forum:-) Oczywiście nie chciałam nikomu ubliżyć;-)

Dlaczego jemu tego nie powiesz? Dlaczego wychodziłaś za mąż za świnię? Teraz tresuj nierogaciznę, inaczej ci się znarowi na amen

Gość Maczek.......
Mam spory staż małżeński............ nie wszyscy są świniami.......... .....byłem kilka lat za granicą .......... ..........i obserwowałem innych - niestety 60% zdradza swoje żony.... mam na myśli Polaków .........inni są jeszcze gorsi... Ile jestseś po ślubie??????????

Gość Maczek.......
Masz problem a nie chcesz aby ktoś ci pomógł.........🌼

ale jej mąż nie zdradza, tylko nie zauważa, że też chciałaby wyjść z domu :P

Gość JAGODA i POZIOMKA
ja zrozumiałam na szczęście że facet to świnia i ...od ponad roku jestem szczęśliwie zakochana w samotności...czasem jest ciężko, ale jak tylko sobie przypomnę o facetach, o ich chamstwie, rozpuszczeniu, samowolce i zdradach ...przechodzi jak ręką odjął... Pogadaj ze swoim mężem skoro już musisz z nim być! :-)

Gość moherowa idiotka
zgadzam sie ze facet to swinia a ja nie jem wieprzowiny ... wiecie co mam na mysli

Gość JAGODA i POZIOMKA
ale jest tez tak że nadchodzi czas że zadajesz sobie pytanie, co takiego zrobiłaś że musisz znosić i tolerować chamstwo i bezgraniczną głupotę i wtedy największa miłość nie pomoże...

Gość ooooooooooooooooooollllll
Smutne ale jakie prawdziwe. człoweik zadaje sobie pytanie i po co mu to??

Gość JAGODA i POZIOMKA
no własnie?! człowiek ma prawo wyboru i najważniejsze żeby wyrobić w sobie "zdrowy egoizm"... jak widzę te młode dziewczyny, które dają się pomiatać facetom i w ogóle znoszą takie rzeczy, że szok, to mi się nóż w kieszeni otwiera... trochę godności kobiety..facet to nie całe życie tylko jeden z jego elementów...

Gość rumiany Boluś
ale rasowa świnia ... z ogonkiem z przodu.

Gość wsciekla
facet to swinia!zdradza,mowi ze odejdzie od zony,bo kocha druga,ostatecznie oczywiscie tego nie robi bo go na to nie stac,tchorz,tkwi w czyms co juz dawno nie istnieje mowiac ze kocha to druga.

Gość Maczek.......
Jeśli tak mówi to nie warto go kochać.... .........lepij kopnąć go w d..ę od razu......

Gość Maczek.......
Podszywaczu używaj swojego nicka a nie mojego...!!!!!!!! ..........🖐️

Gość facet ja
jaka tam świnia... ...ale... ...poka cycki !

świnia to takie smaczne zwierzatko prosze jej nie mieszać do tego:(

Gość krakowianka z podlasia
ale zauważcie że oni w każdej absolutnie każdej dziedzinie życia maja lepiej...nawet w seksie...nie toż że cierpimy rodząc dzieci to jeszcze przerwqanie błony cholernie boli...a oni maja ciąge tylko same przyjemnośći!!!! wq..a mnie to a do tego nie potrafia szanować kobiet i w ogóle nie cierpię facetów, bo w większości to skończone gnoje