Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effwefwef

se własnie przypomniałam jaką kiedys głupote zrobilam....zem poprostu durna...

Polecane posty

Gość effwefwef

kiedys szlam sobie na zakupy a po drodze mialam wyniesc smieci... no i se tak ide i se ide rozmyslając o głupotach i wymachując tym worem od smieci jak torebeczką..no i se ide i se ide...ominełam pek..:O bo sie zagapiłam...i se dalej spaceruje z tym worem:O dopiero kiedy chwyciłam za klamke od sklepu poczułam ze cos jest nie tak:O:O:O no i co..?? no i gały z orbit mi wyszły...:O:D

Gość no faktycznie żeś durna kobita
olaboga olaboga :D

Gość Tower B.
Ja kiedys tak się rozpędziłam że z koszykiem wyszłam ze sklepu osiedlowego :)

Gość maksiulka
to żesz o czym ty myslisz?Moze widzial to jakis facet ktoremu sie podobasz:D

Gość maksiulka
ale nie martw sie jak kiedys poszlam w kapciach do szkoly:)

Gość a jo sie tak rozpędziłom
żech zamiost w kiblu to w gacie se naszczołom :o Dobrzech, żech nie osrołom :classic_cool:

Gość 70 letni dziadek
a ja poszedlem do kibla bo srac mi sie chcialo i juz siadlem na kibel sram i tak dobrze mi sie zrobilo bo wszytsko ze mnie wylecialo wstaje spuszczam wode patrze a ja spodni nie zdjalem:Dot skleroza:DDDDD WESOŁE JEST ŻYCIE STARUSZKA HOHO....:D

Gość zakręcony rogalik
hehe dziadek przebija wszystko ;)

Gość hihih
jak niedawno tez taki nr odstawiłam,byłam u lekarza na badaniach okresowych z pracy.Facet mi się pyta "Jakie ma pani dolegliwości"?Ja patrze na niego, że co proszę,jaki dowód miłości????Zrozumiałam"Jaki ma pani dowód miłości"Obije parsknęliśmy smiechem:D

Kiedyś wyjeżdżałam gdzieś z rodziną na dłużej i z rozpędu zabrałam reklamówkę z jedzeniem zamiast worka ze śmieciami, który stał obok i wyrzuciłam do kosza:D

:) o rany... ja zeszlej zimy w mróz wylazłam na przystanek w góralskich bamboszach do kolan :/ srednio sie czulam.

a ja często wychodząc z domu lubię zabrać ze soba kluczyki do samochodu i... metrową łyżke do butów bo lezy obok... zawsze dopiero przy samochodzie się zorientuje że mam łyżke w rękach :-)

Gość baska24
kiedys o wizycie w toalecie uswiadomilam sobie ze przed siusianiem nie podnioslam klapy:P

Oj z tą klapą to i ja tak miałam....i to w pracy . Dobrze że suszarka do rąk działała. :D

Gość łopata*
wyszłam z psem i przy okazji do sklepu , wrocilam do sklepu z takim czerwonym koszykiem ale bez psa ktory biedny czekał na mnie przywiązany pod sklepem

Gość łopata*
tzn wrocilam do domu..*

a ja prowadzalam corke do przedszkola więc parkowalam samochod szybko z nia bieglam żeby nie spoznic sie do pracy.Potem w przedszkolu szybko zeby juz wyjśc i biegusiem zapomnialam o samochodzie i poszlam z przedszkola do pracy pieszo i wogole nie pamietalam o tym.Po pracy ide tam gdzie stawiam samochod blisko pracy a go nie ma znikł dopiero po dłuzszym zastanowieniu przypomnialam sobie że zostawilam go blisko przedszkola.Okropne uczucie.

Gość bez czarnego nicka
1) zostawilam zakuy w tramwaju :) 2) zostawilam zakupy w wózku pod hipermarketem. Spieszylo mi sie zeby zlotowke z wozka wyciągnąć a zapomnialam o zakupach. Do domu dotarlam ze zlotowką a bez zakupow za ponad 200 PLN :( wrocilam ale ich juz w wozku nie bylo :( 3) bylam odwiedzic babcie w szpitalu i zalozylam takie kapcie workowe jak w szpitalu sied nosi. Po wizycie poszlam kupic sobie nowe jeansy i w przebieralni sie zoreientowalam ze mam te worki na nogach (a wczesniej ponad godzine po miescie lazilam) :D tak to jest jak sie jest zakochanym :D

Gość effwefwef
heheheheh wow!:) widze ze nie tylko ja zem...durna:D bez czarnego nicka wlasnie tak to jest byc zakochanym:D;) bo wtedy wlasnie myslalam o NIM:P

Gość zedzisia
ja zostawilam kase w bankomacie(200), wzielam po prostu karte i poszlam, na szczescie bankomat ją wsiorbal, po napisaniu reklamacji zwrocili mi ja po kilku mies.

Gość DDDDDDDD
Ja w pubie miałam Pepsi i obok stała szklanka, żebym sobie miała z czego pić. No i wychodziłam z pubu, to miałam jeszcze ponad pół butelki, więc chciałam ją wziąć. No, ale zamiast pepsi wpakowałam do torby szklankę... Skapnęłam się dopiero w domu ;)

Gość cornflower
mój 12 letni kuzyn zostawił na drzwiach od domu kartkę: klucz jest nad drzwiami :) ja będąc w LO przy sprawdzaniu obecności zamiast jestem to powiedziałam nie ma

Moja znajoma dojeżdżała do pracy ok. 45 km - czasem samochodem czasem pociągiem - kiedyś zaparkowała na rynku, zrobiła zakupy i podreptala na stację.....

Mój brat jest geniuszem. Zgubil klucze od mieszkania rodziców które im pilnowal podczas ich wakacyjnego wyjazdu. Poszedl do pobliskiego marketu i na tablicy ogloszeń wywiesil wieeelkie ogloszenie że ich szuka i prosi o zwrot znalazcę. Nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że oprócz numeru na swoją komórkę zamieścil również numer tel. stacjonarnego i dokladny adres mieszkania. Klucze odnioslo mu jeszcze tego samego dnia dwóch podejżanie wyglądających mlodzieńców w dresikach. Idiota umówil się z nimi...pod domem. Zadzwonil do mnie potem niezwykle dumny ze swojego wyczynu dokladnie zdając ze wszystkiego relację i byl bardzo zdziwiony, czemu wyzywam go od skończonych idiotów i na gwalt wzywam ślusarza by powymienial wszystkie zamki... :o

Gość a mi....
...sie zdarzylo pojsc do szkoly bez podrecznikow zeszytow i piornika...

Gość ***mentos***
hehe :)

Gość fgfgfd
:D:D:D:D!!!