Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem nic

czy ktos moze mi doradzic

Polecane posty

Gość juz sama nie wiem nic

mam do wyboru prace w szkole, gdzie jest malo godzin ale i mniejesza kasa albo prace w przedszkolu kasa wieksza przedszkole prywatne i duzo wiecej dzieci co byscie wybrali? ja juz sie pogubilam i niewiem prosze o rade:(

Gość a ja a ja
wybrałabym szkołę - wakacje płatne, nie chodzisz do pracy na 6.00 tylko na 8.00, konczysz tez wczesniej, nie musisz wycierac nosów i pup ani karmic dzieci łyżką itd

Gość angela sixty three
ale dzieci w wieku szkolnym potrafia naprawde niezle dac w kosc i byc nieznosne. W przedszkolu trzeba troche wiecej pieczy nad nimi sprawowac, ale jest z nimi mniej klopotw takich .. ehm na tle psychologicznym:P Jak to sie mowi "Male dziecko maly problme, duze dziecko duzy problem".;)

Gość angela sixty three
wiem bo sama sie ucze i wiem ze tacy uczniowie potrafia dac nizlego kopa niezbyt lubianemu nauczycielowi

Gość Elza123
Tylko nie prywatne przedzkole!!! 8godzin i wyzysk ,w szkole 4 godz i zawsze mozesz sobie dorobić.

Gość Studi
jaski wyzyska? prywatne to szef wymaga i nie mozna sie opieprzac skoro sie dobrze zarabia

Gość lusiaaaaaaaaaaaa
w szkole moga ci tak ustawic siatkę godzin, ze bedziesz siedziec tyle co w przedszko9lu i miec kup eokienek:o

Gość Elza123
Jestem dobtym i kompetentym nauczycielem a w przedszkolu prywatnym byłam wykorzystywana, musialam nawet sprzątać