Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizka_m

boli....

Polecane posty

Gość elizka_m

dziewczyny mam pytanie czy boli was cipka na drugi dzień po tym jak facet robi wam palcówke?? po stosunku już nie pytam bo też boli, samo to jak robi to nie boli tylko na drugi dzień:( czemu tak się dzieje

nie nie boli bo nie robi palcówki tylko nabrzmiałego kutasa wsadza do wilgotnej mojej cipki..

palcówa nie boli, ale mam problem innej natury, bo jeszcze sie z facetem nie kochałam, a to dlatego, ze ból jest duzy gdy próbuje wsadzic swojego... czy tak jest zawsze przy pierwszym razie?

Gość elizka_m
ale mi nie o to chodzi bo palcówka mnie nie boli!!!!!! tylko dopiero na drugi dzień dopiero taki dyskomfort czuje i lekki ból

Gość elizka_m
nie zawsze jest że boli przy pierwszym razie, to zależy jak błona jest rozciągliwa i czy gruba itp. ale nie ma sie co nastawiac ze bedzie bolalo, bo z takim podejsciem to sie bardziej zestresujesz a wtedy to juz na peno moze zabolec

moze Twoj facet robi to zbyt brutalnie? u mnie zawsze jest tak dalikatnie... ale gdy trzeba bardziej namiętnie... wiec moze pogadaj z NIm o tym.

Gość elizka_m
może jestes zbyt mało nawilżona?? może urzyjcie jakiegos lubrykantu dla lepszego poślizgu

moze Twoj facet robi to zbyt brutalnie? u mnie zawsze jest tak dalikatnie... ale gdy trzeba bardziej namiętnie... wiec moze pogadaj z NIm o tym.

Gość elizka_m
no fakt nie zawsze boli, zazwyczaj to własnie wtedy kiedy jest ostrzej, ale co mam zrobic jak czasami lubie bardziej ostro, chyba bede musiala sie do tego przyzwyczaic

Gość boli jak wchodzi
????????????????

Gość nienieneinein
nie wsadzaj tam szczoteczki do zębów

Gość elizka_m
nie boli jak wchodzi tylko na drugi dzien boli :( i taki dyskomfort przez caly nastepny dzień

Gość muchomor...
idź do lekarza przecież nikt ci tam przez internet nie zajrzy..można tylko gdybać