Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foksiczka

prosba o sciagniecie piosenki z Kazy

Polecane posty

Gość S-e-r-i-o-22
?????????????????????????????????????????????????????????????

Gość foksiczka
ups! :P czy znajdzie sie dobra dusza ktora sciagnelaby mi piosenke Zaama Zaama (wykonawca Takfarinas) ??? bardzo mi zalezy a sama nie moge tego zrobic bo moj dostawca netu blokuje takie programy jesli ktos jest w stanie to zrobic to prosze o przeslanie piosenki na adres: cropp@gazeta.pl dziekuje

Gość foksiczka
ehh w tej chwili nie mam nawet miejsca na dysku na nowy program :(

Gość foksiczka
chyba nie moge liczyc na Wasza pomoc ? :(

Gość SWO
Idz na forum mp3 na o2 - na pewno pomoga.

Gość foksiczka
bylam, topik zalozylam i czekam ;) ale zawsze lepiej dzialac na wiele frontow zwlaszcza ze baaardzo mi zalezy na tej piosence ;)

Nie uzywam kazy tylko bearshare i znalazl on takie cos ARABIC Takfarinas - zarma zarma.Pewnie o to chodzi.To ma 8,1. Wyslac na maila ?

Gość foksiczka
to zapewne to !!! jesli to nie problem to baardzio prosze :D

Gość foksiczka
cropp@gazeta.pl suuuper :D 🌻 jak masz jakies inne Arabskie przeboje to tez nie pogardze ;) i chcetnie sie odwdziecze jesli bede miala to czego chcesz ;)

Gość ghghhg
Nielegalne pobieranie muzyki z sieci to kradzież!!!!

Gość foksiczka
dzieki za linka :D a to za friko mozna sciagac piosenki z tej stronki??? a Ty moralizatorze pilnuj swojego nosa :P

Gość ghghhg
Hehhe, pilnuje, nie boj sie :P A Foksiczka powiedz mi tylko, czy jestes katoliczka??

Gość foksiczka
buehehehe :D a co to ma do rzeczy ? :P

Gość ghghhg
No bo jezeli nia jestes to chyba obowiazuje cie przykazanie "Nie kradnij" ??

Gość foksiczka
tak obowiazuje :D ale nie wierze ze Ty przestrzebasz wyszystkich przykazan :D a poza tym jak juz powiedzialam pilnuj swojego postepowania ;) za moje grzechy odpowiem ja

Gość ghghhg
Ja jestem "Giaurem" wiec przykazania niejako mnie nie obowiazuja ;) Nie mam zamiaru Cie tutaj nawracac ani nic z tych rzeczy. Jedynie chce sie dowiedziec jak to jest mowic jedno, robic drugie? Chyba chodzisz do Kosciola, wyznajesz 10 przykazan a mimo to wcale sie nimi nie kierujesz?

Gość foksiczka
jesli chodzi o scislosc to nie jestem praktykujaca katoliczka :P ale dziekuje ze tak sie troszczysz o moje morale ;) tylko naprawianie swiata najlepiej zaczac od siebie ;) Pariss dziekuje serdecznie

na amrdiab wejdz w muzyke , ja lubie bardzo Leily Nahary , bardzo mi sie kojarzy z Egiptem i Nilem :)

Gość foksiczka
do foksiczki - dziekuje :)

Gość ghghhg
Ale powiedzmy sobie szczerze: tak naprawde pojecie "niepraktykujacy" nie ma racji bytu. Albo wierzysz w Boga, a co za tym idzie przestrzegasz jego zasad, albo Go odrzucasz i zyjesz wlasnym zestawem zasad moralnych ;) Mozesz nie chodzic do Kosciola i wierzyc w Boga lecz wtedy powinnas przestrzegac tego, co przukazuje. No ale najprosciej jest wymyslac wlasna ideologie ;) czego jestes przykladem :*

Gość foksiczka
daleka jestem od tworzenia wlasnych ideologii wierz mi. wybor wiary zostal mi niejako narzucony jak wiekszosci z nas. nie za bardzo sie z tym wszystkim identyfikuje i nie jestem pewna w co i czy wogole wierze ;) ale nie jestem hipokrytka ktora chodzi do kosciola bo tak wypada i zeby inni mnie widzieli. w tej chweili wiara i religia nie odgrywaja w moim zyciu waznej roli wiec niz na sile. moze do tego trzeba dojrzec po prostu

Gość ghghhg
Aaaaaa to w takim razie przepraszam, gdyz wlasnie bralem Cie za taka hipokrytke :P Musze zapolowac na inna ofiare aby uzyskac odpowiedzi na moje pytania :]

Gość foksiczka
hehe co to to nie :D ja nie ukrywam swoich watpliwosci jesli chodzi o wiare. i irytuja mnie osoby znajome ktore chodza do kosciola bo tak ma byc. ja nie bede pozowac na przykladna katoliczke skoro taka nie jestem. jesli zaczne tam chodzic to tylko z potrzeby duszy ;) kto by pomysal ze tak sie ten topik rozwinie :D

Gość do foksiczki
Wiem, że może ci się wydawać to dziwne, ale morale i moralność to nie to samo.