Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 30

mąż zapomniał...

Polecane posty

Gość taka jedna 30

dzisiaj kończe 30 lat a mąż zapomniał...jest mi smutno

Gość taka jedna 30
oby...

Gość rooooodaczek
etam, nie warto się przejmować, skoro nie pamięta, to znaczy ,że nie liczy ci lat

Mój tata sobie przypomniał, że mam imienny jak weszli gości z prezentem ... Oby pamiętał ...Trzymaj się

Gość mój chłopak tez zapomniał
o moich urodzinach...rok temu tez zapomnial hhe

No to wszystkiego najlepszego :) 🌼 A mąż pewnie szykuje niespodzniake na wieczór :) A jeśli nie - chociaz w to nie wierze - to pewnie widzi ze ciągle jestes tak samo piękna jak wtedy gdy cie poznał :)

Gość taka jedna 30
dzięki wszystkim za życzonka:), nadal mam nadzieję...

Gość po prostu cię olewa
jak mozna zaponiec o 30-tych urodzinach żony??przeciez to chore a wy to jeszcze usprawiedliwiacie :O

Gość taka jedna 30
no to mnia dobiłaś/eś

Gość taka jedna 30
miało być "mnie", sorki

Wszystkiego najlepszego! Mezczyzni na ogole nie maja pamieci do dat. Nie ma sie co przejmowac, ani miec Mu za zle, jesli zapomni... Przeciez to zadna zbrodnia :) Grunt, ze kocha :)

Gość Ja nie miałabym pretensji
bo sama często zapominam o datach.

Gość autorko tematu
Urodziłaś sie pod znakiem panny i jesteś marudna i małostkowa jak wszystkie osoby spod tego znaku :( .

Gość 62latek
mam 62lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość otwórzcie oczy
a mnie najbardziej wq..a jak słyszę usprawiedliwianie facetów!!!!!!!!!!!!!!!!! że on nie pamięta bo facet, że nie potrafi np.zmyć naczyń bo facet????ludzie co za piepszenie!!!a facetom w to mi graj i sa zadowoleni!a kobitki najpierw usprawiedliwiają a potem sie dziwią że o urodzinach nie pamięta, posprzątać za sobą nie umie... to że facetem jest nie oznacza, że brakuje mu mózgu prawda????takie ważne rzeczy po prostu się pamięta!!!Życzę Ci żeby jednak pamiętał i WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!

Gość taka jedna 30
wcale nie jestem marudna i małostkowa, a wszystkim, którzy mi dobrze życzą wielkie dzięki, 30 lat to piękny wiek...

Gość ja wolałabym
żeby mi nie przypominał tej smutnej rocznicy, w koncu to juz nie jest 20 lat

Gość nic nowego
moja ślubna zapomina od lat o rocznicy slubu ... a przypomina sobie o niej jak widzi preznt :D a niech ja spróbowałbym zapomnieć :(

ale wiekszosc facetow naprawde nie pamieta dat!! Moj chlopak nie pamieta nawet kiedy sam obchodzi imieniny!!! :D W sumie dobrze przynajmniej zawsze moge mu zrobic niespodzianke ;) O moich urodzinach pamieta bo ma ustawiony przypominacz w telefonie :P

Gość nic nowego
taka jedna 30 >> wszystkiego co piekne i prawdziwe 🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 30 to piekny wiek :)🌻

wczoraj skończyłem 55 lat. Myślicie, że moja partnerka o tym pamiętała? I na pewno nie chciała być uprzejma nie licząc mi lat. Dlaczego? Bo ja jeden jedyny raz zapomniałem o jej imieninach. Dobrych kilka lat temu

Gość od 2 lat zona
jutro minie 2 lata a on nic dzis spi sobie...myslalam ze moze gdzies wjdziemy..bo jutro to poniedzialek jest....ale niestety...chyba gdzies sobie sama wyjde...................

Gość ola2000
to wszystkiego dobrego ja za miesiac tez 30ka

Gość phi..
mój też kiedyś olał moje urodziny. To w zamian za to w jego urodziny kupiłam mu w prezencie WIELKIE NIC i kwita. Od tamtej pory stara się pamiętać.

Gość najlepszego
Wszystkiego najlepszego ! Przede wszystkim, żeby wszyscy zawsze pamiętali o Twoich uroczystościach. 🌻 Jeśli przedtem pamiętał, a teraz nie, to rozpoczął się okres w waszym małżeństwie tzw. niestarania się. Niefajnie. Dzisiaj urodziny, jutro oleje, jak będziesz się źle czuła, albo potrzebowała pomocy... Niestety nic go nie usprawiedliwia, a najmniej to, że jest facetem. Bo, oni nie są do wyższych celów i tak z samo, jak my mają obowiązek pielęgnować związek i pamiętać o ważnych datach. Chyba, że faktycznie szykuje niespodziankę, ale to powinnaś podejrzewać, jeśli go dobrze znasz.... Mój nie zlozyl mi ostatnio życzeń imieninowych mimo, że wiedział, że były, bo ludzie dzwonili, bo ktoś przyszedł. Oczywiście kwiatka i prezentu też nie bylo. I uważam, że zachował sie jak ostatnia świnia. A uchodzimy za dobre małżeństwo, tylko 4 ściany często wiedzą, jak to jest.....

Gość świniopas
może wejdzie do sypialni z,, tulipanem''

Gość Angel_81
i co ? pamietal ? :)