Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nie_informatyczka

Ch艂opak informatyk

Polecane posty

Go艣膰 Nie_informatyczka

Macie ch艂opak贸w informatyk贸w? Du偶o czasu wam poswiecaja? Ja mimo,ze mam informatyka, to mi duzo czasu poswieca:) A ostatnio tzn raczej kiedys napisal tak膮 gr臋 http://extermination1.republika.pl/ :) Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a.s.d.f.g.h.jkl.
czyta艂am, ze informatycy to najgorzej ubrany zawod swiata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie_informatyczka
M贸j facet jest programista. Tak, grafika jest troszke z dooma sciagnieta... Sama chyba ide na informatyke:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Informatyczka
Z tego co widze to gra jest pseudo-3D, grafika i wykonanie rodem z pocz膮tku lat 90tych.... Co艣 mi sie wydaje ze robiona w programie Game Maker,albo przy u偶yciu DirectDraw i na przyk艂ad C++ lub Delphi... Ale tego nie wiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sssssssssssss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuda.......

Udost臋pnij ten post

Znam sporo informatyk贸w i nie powiedzia艂abym, 偶e s膮 藕le ubrani. A jeden to taki m艂odzie偶owy, ubiera si臋 na luzie, m艂odzie偶owo raczej, s艂ucha techno, itp. cho膰 ma ponad 30 lat. Pozdrawiam p. Adama :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

No c贸偶, ja sam jestem informatykiem (administratorem sieci komuterowych i programist膮), ale du偶o czasu po艣wi臋cam swojej dziewczynie. A raczej po艣wi臋ca艂em do niedawna, bo teraz ograniczam go na rzecz swojego rozwoju zawodowego i naszej wsp贸lnej przysz艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jak wsz臋dzie
Jak wsz臋dzie wskazany zdrowy rozs膮dek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fajna ta gra
Przypomina Wolfenstain 3D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonimowy alkohoik
gra zrobiona programem game maker a strona internetowa microsoft front page :O :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zwodnicza82
Mam ch艂opaka a w艂a艣ciwie ju偶 narzeczonego informatyka.Po艣wi臋ca mi bardzo du偶o czasu. Co do ubra艅, 偶e najgorzej ubrany zaw贸d 艣wiata to si臋 zgodz臋. Ale to si臋 zmieni艂o bo ja mu kupuj臋 ubrania a on daje na nie kas臋 wi臋c ju偶 jest coraz lepiej :) jedno jest pewne. Informatycy s膮 wierni. W og贸le to chyba najlepszy materia艂 na m臋偶a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonimowy alkohoik
no dobra sorry ze sie czepiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a propos
a dlaczego najlepszy materia艂 na m臋偶a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a propos
????????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zwodnicza82
Najlepszy materia艂 na m臋偶a dlatego, 偶e wi臋kszo艣膰 informatyk贸w to ludzie kompletnie nie zepsuci moralnie. Maj膮 zasady, nie zdradzaj膮 i nie ogl膮daj膮 si臋 za innymi kobietami. Maj膮 swoje komputerowe sprawy, ale po艣wi臋caj膮 du偶o czasu swoim dziewczynom. S膮 troch臋 dziwni i zakr臋ceni na punkcie tych komputer贸w, ale potrafi膮 stworzy膰 poczucie bezpiecze艅stwa dziewczynie. Opr贸cz tego s膮 rodzinni lubi膮 dzieci a do tego dobrze zarabiaj膮 No mo偶e mniej dbaj膮 o wygl膮d zewn臋trzny ale to mo偶e dopracowa膰 ju偶 kobieta. Oczywi艣cie nie wszyscy informatycy s膮 tacy, ale wi臋kszo艣c to tak ( z tych co ja znam)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo ma kase
i ja sponsoruje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a propos
Dzi臋ki. Pytam bo w艂a艣nie zaczy臋艂am spotyka膰 si臋 z informatykiem. Jeszcze go dok艂adnie nie rozgryz艂am ale pasuje do Twojego opisu.

Udost臋pnij ten post

zwodnicza----> tworzysz teori臋 偶eby by艂o Ci lepiej, ale chociaz ich nie rozpowszechniaj, znam informatyk贸w, pracuj臋 z nimi, mam w tej grupie zawodowej ogromnie du偶o znajomych i nic ale to nic nie potwierdza tej teorii. Uog贸lnienie na miar臋 Nobla, naprawd臋:) \"nie ogl膮daj膮 si臋 za innymi kobietam\" - ty piszesz chyba o ma艂oletnich fascynatach gier komputerowych a nie informatykach:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdura_
Jasne ka偶dy informatyk jest taki sam...co za nonsens :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zwodnicza82
To nie wiem z jakimi informatykami si臋 spotykacie. Ja z moim ju偶 jestem od pocz膮tku studi贸w ( sko艅czy艂am je). Zna艂am jego kumpli z roku, teraz znam koleg贸w z pracy i naprawd臋 wi臋kszo艣膰 tych pan贸w pasuje do mojego opisu. Co wi臋cej w pracy mojej kole偶anki gdzie pracuje kilkadziesi膮t informatyk贸w jest podobnie. Co艣 w tym chyba jednak jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdura_
powiem tak, m贸j facet nie jest potworem, ale te偶 nie jest idea艂em, a zauwa偶y艂am,偶e ludzie z zewn膮trz np z pracy maj膮 bardzo wyidealizowany obraz jego osoby... po prostu tak naprawd臋 go nie znaj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 informatyczka
ale wy bzdury piszecie. Jak mo偶na napisa膰, 偶e informatycy nie umiej膮 si臋 ubiera膰? Sama studiuj臋 informatyk臋 i nie widze, 偶eby informatyka odr贸偶niala si臋 jako艣 od Marketingu, czy tam Anglistyki :P Og贸lnie niekt贸rzy faceci nie potrafi膮 si臋 elegancko ubra膰, ale to nie tylko Ci co s膮 maniakami komputerowymi. Dziewczyny niekt贸re te偶 gustu nie maj膮, ale to ju偶 zale偶y od osoby a nie od tego co robi :) I to czy facet jest wierny czy te偶 nie to te偶 zale偶y od wn臋trza a nie od tego czym si臋 zajmuje !! Akurat moi koledzy s膮 bardzo fajni i nie ogl膮daj膮 si臋 tak za dziewczynami, ale to nie oznacza, 偶e ka偶dy informatyk taki jest. A co powiecie o dziewczynach kt贸re studiuj膮 informatyke? Te偶 s膮 wierne, nie umiej膮 sie ubiera膰 itd? Bez przesady.

Udost臋pnij ten post