Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

Gość ginztonikiem
Ja też spadam,ale muszę przyznać że skorpionki nie odpuszczają. Może jutro zawalczymy na tym topiku

Ja Lew zodiakalny musze przyznać że skorpiony sa bardzo namiętne....mmmm

kiedys faktycznie przywiązywalam znacznei do znakow to tylko wymysły bzdury ale jak ktos lubi dobranoc

haloooo!! film sie skończył, moge gadać, a tu wszyscy wymiękli...

ja mam same wady lista według moich najblizszych brzmi: ponoc ciągle narzekam mam niezadowolona mimike twarzy czepiam sie wszystkiego nie umiem się cieszyć wszystko biore dosłownie nawet żart wszystko mnie wytrąca z rownowagi napewno jest tego duzo więcej ale jakos nie umiem sobie przypomnieć akurat w tej chwili

tak Ci się wydaje, bo nie dostrzegasz zalet..może nikt Ci nie mówi żadnych komplementów- wieć czujesz się niedowartościowana..każdy ma jakieś zalety, uwierz.a z drugiej strony, nie każdy ma tyle odwagi, żeby wymienić swoje wady.. :)

Moja jedyna zaleta jaka u siebie widze że staram się jak tylko potrafie uszczęśliwić swoich najbliższych

20 listopada ascedent skorpion czyli taki podwojny skorpionik:) Zle cechy- Zbedna analiza,zlosliwosc,zazdrosc;)nadmierna gestykulacja,slowotok:)( jak mowi Moja narzeczona)dawanie nauczek,Jestem zbyt bezposredni. Dobre cechy-Duzo;) jednym zdaniem wiecej plusow niz minusow;)o czym moze zaswiadczyc kazda osoba przebywajaca w otoczeniu skorpiona czy to kobieta czy mezczyzna i sadze ze inne skorpiony maja podobne zdanie;) Pozdrawiam wszystkie skorpiony a te z 20 listopada szczegolnie :D

Acha zapomnialem ale jakies nieczyste sily wyeliminowaly naszego opiekuna z ukladu slonecznego :)To napewno zmowa wszystkich innych znakow zodiaku przeciw nam skorpionom,ale nie damy sie i dalej bedziemy istniec,umacniajmy sie i co??walczmy;))))))

faktycznnie, wykopali Plutona!! noooo, ale Mars został, a on jest silniejszy,wiekszy i bliżej nas... :)

Gość o tak
Mój Luby jest Skorpionem. Jeśli wszyscy tacy jesteście to ... jestem Wami zachwycona. :)

o tak---->Tak wszyscy tacy jestesmy, do tego miazdzymy intelektualnie inne znaki zodiaku i dlatego wszyscy nas nienawidza,a w najwiekszym stopniu barany ale i ich mozna uczlowieczyc;)

Gość pinkkk
witam wszytkie skorpionki!!!!!!!! widzę że mamy nowych przedstawicieli naszego znaku super jest nas coraz wiecej

Gość o tak
LopezMiki ---------> hmm... :) Ja powiedziałabym raczej, że w naszym związku to ja jestem "ta mądrzejsza" [oby Luby nie czytał :p ] Oczywiście głupiego partnera bym nigdy nie miała i nie mam :) ... no ale słowa o "miażdżeniu inteligencją" to w tym przypadku gruba przesada. A ja jestem Wagą. Byłam kiedyś z Baranem i teraz reaguję na ten znak wprost alergicznie.

Gość o tak
...a właśnie... może wypowiecie się Drogie Skorpiony - jak wam się żyje z zodiakalnymi Wagami ?

Gość ginztonikiem
witam,

Gość ja też skorpion
Ewdzia, a który jesteś rok ? Bo ja też z 8. listopada...1978

cześć, co porabiają skorpiony? aha no i wszędobylski Napitek czyli gin?

Gość ginztonikiem
ja się pięknie trzymam,poziom mojej upierdliwości wzrasta,jest ok

Gość ginztonikiem
czy skorpiony to nie są te zwierzątka które najpierw dziabną, a potem w nogi

niee, no czy ktoś mi pomoże? przecież ja sama nie odeprę tych upierdliwych ataków... :O

Gość ginztonikiem
jeszcze parę dni na tym topiku i może polubię jakiegoś skorpionka

uważaj kolego, bo jak sie pojawi Alina1982, to ci skóra zcierpnie, zobaczysz....Ona w słowach nie przebiera..ale Ty widzę lubisz tak sobie pozaczepiać, co?

Gość ginztonikiem
Z natury jestem upierdliwy(troszkę),ale jak potrzeba to w słowach też potrafię nieprzebierac.