Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olla1

młode KOBIETY....nie mające dzieci.....na razie !!!

Polecane posty

Gość olla1

witam młode dzieczyny...mężatki, te ktore nie maja jeszcze dziecka....🌻....🌻....🌻....🌻....🌻 napiszcie, dlaczego jeszcze nie macie dzidziusia, czy obecnie pracujecie i nie mozecie sobie pozwolic na ciążę, czy nie jestescie jeszcze gotowe, czy moze porostu czekacie na lepszy moment...ja jesli mam byc szczera to do maciezynstwa jeszcze ciut ciut mi brakuje i czekam na tą chwilę...kiedy poczuje ze nadszedł właciwy moment mam 25l.....szczerze dzisiejsze czasy, to trudne czasy dla kobiety jesli chodzi o prace i posiadanie dziecka, wiele kobiet musi wybierac, miedzy tym a tym...choc maja prace i decydują sie swiadomie na dziecko, potem okazuje sie ze po urodzeniu nie mają juz do czego wracac... napiszcie z jakich powodów zwlekacie pozdrawiam...🌻

Gość olla1
hej zadna nic nie napisze...śpicie juz...

hej ja juz chcialabym miec dzidziusia ale niestety nie znalazlam jeszcze odpowiedniego kandydata na tatusia...pozdrawiam

ja niedawno podjęłam decyzję, zamierzam zajść w przyszłym roku, jestem mężatką od ponad roku, mamy już własny kąt, młodsza nie będę, a pracą i tak nigdy dobrze nie było, więc nie ma czego żałować :-)

Gość ktos jeszcze sie wypowie/

Gość jaaaaaaaa
Zdecydowalismy się na dziecko!niedługo porobię badania, bo poroniłam pierwszą ciąże i zaczynamy staranka :) mam 27 lat, ustabilizowaną sytuację materialną (mogę pozwolić sobie na to, żeby nie pracować, bo mąż bardzo dobrze zarabia, aczkolwiek wolalabym takiej sytuacj uniknąć. urlop wychowawczy i do pracy :) ), małżeństwem jesteśmy półtora roku :) zwlekaliśmy do tej pory z wygody. dobrze nam było we dwoje bez tak wielkiej odpowiedzialności jakim jest dziecko. teraz jednak poczulsmy, że nadszedł właściwy moment!Poczulisy "instynkt rodzicielski" :) pozdrawiam :)

Gość hhmmmmmmmmmm
to zycze wytrwałosci bedzie ci ona potrzebna

ja mam 25l....rok po slubie i nie mam jeszcze dzidziusia...choc chciałabym jak kazda kobieta, ale musze troszke poczekac, to jeszcze nie moj czas

hej, lat 24, 2 lata po ślubie, od roku bezowocna staranka, trzeci cykl pod opieką ginekolog - czekam na @, zobaczymy, może to już ;)