Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malynkaaa

no pomoże mi ktoś????

Polecane posty

Gość malynkaaa

to naprawdę troche mnie martwi!! wyskakuje mi co jakiś czas ze mineła wersja testowa noda32 i ze naruszam warunki licencji i łąmie prawo! ale jak go odinstalowac?????? wyłączyłam go narazie.. i zniknoł mi z pasku, w tych całych 'dodaj lub usun programy' jego tam nie ma! grozi mi coś czy jak?? kurcze :o nie wiem co robić.. nie chce płacić zadnych kar itp..

Musi byc w dodaj/usun programy. Skoro go tam nie ma, to albo zostal niepoprawnie odinstalowany (w co nie wierze) albo to wcale nie jest NOD tylko jakis podszyw/trojan, ktory Cie oszukuje. Na poczatek po prostu ustaw w opcjach NODa, zeby sie nie urachamial wraz z Windows. Jezeli w jakis sposob nie da sie tego zrobic to nacisnij Start->uruchom i wpisz w to pole \"msconfig\" - bez cudzyslowow. nastepnie przejdz do zakladki uruchamianie i odznacz tam \"ptaszki\" dotyczace NODa. Niech Ci nawet do glowy nie przyjdzie, zeby korzystac z netu bez programow antywirusowych, od razu sciagnij sobie avasta lub bitdefendera, bo darmowe. Zrob sobie scan kompa na www.pogotovie.pl Wybacz, ale juz bardziej lopatologicznie wytlumaczyc sie nie da.

Gość malynkaaa
dzięki :) zrobiłam jak kazałaś i właśnie skanuje kompa, ale chciałąbym odinstalować tego noda :o nie wiem jak :(