Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła nauczycielka

ja pracuje od jutra

Polecane posty

Gość zła nauczycielka

własnie sie dowiedzialm, ze od jutra pracuje caly tydzien...........wrrrrrrrrrrr pogryze

Gość Wez se zwolnienie
i miej to w dupie :classic_cool:

Gość gdzie...
pracujesz?

Gość zła nauczycielka
cholera w szkole zwolnienie, najpierw w wakacje wyslali mnie na kurs (z pracy) 3 TYGODNIE W PLERY TO to teraz mamy przez tydzien jakies dokumenty opracowywac jak sie strauchom nudzi ti niech pisza_romek wybaw mnie

Gość aass
a ja dopieor zaczynam w tym roku pracę jako nauczyciel stazysta i Zla nauczycielko jak bedziesz moim opiekunem to zmien sie w Dobrą i Przyjazną

Gość fffgffggfg
az tak zle to nie masz. moje siostreznice (mieszkaja w Niemczech) lekcje zaczely w czwartek, 17 sierpnia. a nauczyciele poszli tam do szkoly juz w poniedzialek, 14..

Gość latajaca mewa
a ja nie miałam urlopu od 3 lat wiec nie nazekaj !!!!!!!!

Gość zła nauczycielka
aass oj nie bede opiekunka bo raczej za mloda jestem zbyt krotki staz, mlodych nauczycieli lubie, bo mam zaszczyt ze staruchami pracowac i trakytuja mnie jak maskotke uffffff

Gość zła nauczycielka
llatająca mewa_serio?podziwiam Cie - mnie tak rozpasali z tym wolnym, ze sie zloszcze o te okradzione wakacje w tym roku

Gość no to.......
NIECH BĘDZIE POCHWALONY ! :D

Gość Ja też...
w szkole. I już jutro muszę iść. Tez papiery. Strasznie mi sie nie chce.

Gość latajaca mewa
oj powaznie :( mialam urlop ale taki 2-3 dniowy... marze o tygodniu bez pracy... fajnie pobyc nauczycielem, przynajmniej w wakacje :)

Gość aass
czyli na opiekuna dostane kogos ze 'starszych' . Rany ja to nie boje się pracy z dziecmi bo mam doswiadzenie, najbardziej boje sie tych pierwszych dni na radach itd

Gość Ja też...
Nie bój się. Na pewno się ułoży. Plusem bycia n-lem są te wakacje. Co prawda nie zawsze 2 m-ce jak to się niektórym wydaje ale troszkę jest.

Gość Ja też...
Na radach najczęściej jest nudno. Ale wsród kol. z pracy na pewno znajdziesz kogoś miłego. Nie będzie tak źle. Przekonasz się. :)

Gość aass
a czy ja na radzie bedę musial coś robić, przedstawic plan pracy itp? Dziękuję za wsparcie :-)

Gość zła nauczycielka
aass _a wiesz co to jest rozklad materiału?ja na 1 radzie sie dowiedzialam, ze do 15 wrzesnia mam oddac rozklady materialu do 13 klas -ach te noce nieprzespane

Gość aass
Ale to dopiero sie dowiem o tej niespodziance, nic nie muszę szykować teraz?

Gość zła nauczycielka
ja sie dowiedzialam 1 wrzesnia a potem mialam niezly kolowrotek, chyba ze mozecie miec jakies ksero czy cos, a co bedziesz nauczał?:)

Gość aass
angielskiego

Gość zła nauczycielka
a do stazu potrzeba wiele tzw głupotek, tzn trzeba sie wykazac ze sie cos robilo, a w sumie w wiekszosci sa to pierdolki, ze az smiech bierze_najwazniejsze napisanie planu i sprawozdania na koniec -jak opiekun bedzie normalny to pomoze:) mozna wrzucic na luz

Gość Ja też...
Zła nauczycielko - nie strasz. Rozkłady materiału można przepisać z przewodników, które możesz zakupić w księgarniach lub ktos ci je z grona udostępni.

Gość aass
ale do kazdej ksiażki z jezyka angielskiego mozna zamówic rozklad materialu, to o to chodzi? czy ja to mam jeszcze jakos zmieniać

Gość zła nauczycielka
:):):) so do I, witam

Gość Ja też...
Trochę papierów bedziesz miec do wyprodukowania ale możesz przykładowe ściągnąć z Internetu albo opiekun Ci pomoże.

Gość aass
witam, mam jeszcze jedno pytanie. Czy sama mam wybrać podręcznik, czy cały zespoł 'anglistów' wybiera podreczniki? (druga opcja wydaje mi sie sensowniejsza)

Gość Ja też...
Możesz zmienić. To zalezy od Ciebie. W pierwszym roku lepiej nie zmieniaj. Jak z czymś się nie wyrobisz to zmienisz za rok. Powodzenia :)

Gość zła nauczycielka
ja wiem, ze mozna kupic _ tak ass dostaje sie przy zamawianiu podrecznikow albo w necie mozna znalezc_ale my nie mozemy miec ksero wiec musialam przepisywac na kompie, a znajomi niektorzy musza miec recznie:) wiec pracy troche jest

Gość aass
Dziekuję, przestaję się bać. Mam nadzieje,ze mój opiekun bedzie równie miły i pomocny

Gość Ja też...
Na ten rok podręczniki są już pewnie wybrane. w przyszłości sam wybierasz. To zalezy od Ciebie. Na jaki sie zdecydujesz.