Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczkaaa aa

JAK ZROBIC....??????

Polecane posty

Gość moniczkaaa aa

witam was serdecznie!!!!!!!! pytanie,,,jakze bardzo dla mnie wzne,,jak zlikwidowac konto mailowe????? ,,,:O :O:O ,,tak,zeby ktos kto przysylal maila nie mogl go wyslac i dostawal jakies powiadomienia ze cos nie tak,,ze wysylanie nie mozlwe,,itd,,jak zlikwidowac zablokowac ,,niewiem,,b.prosze o odp!!!!!!!

Gość fffgffggfg
jezeli nie masz takiej opcji dostepnej ze swojego konta, skontaktuj sie z administratorem

Gość miracle 2
zablokuj nadawce

Gość wywal w cholere
to konto!

Gość moniczkaaa aa
dziekuje -ale jak wlasnie zlikwidowac konto ? :O moj maz meczy mnie psychicznie poprez maile,,ja nie mam tak silnej woli by ich nie czytac-a potem siedze i wyje!!!!! dlatego chcialabym zlikwidowac to konto by wogole nie miec mozliwosci nic dostawac,,,,:o prosze o pomoc...:(

w 99% kont, ktore sa za friko jest to po prostu niemozliwe. konto jest automatycznie blokowane i likwidowane, jezeli np przez rok nikt nie bedzie z niego korzystal (nie bedzie sie logowal na skrzynke). po jakim okresie czasu zostanie konto zawieszone, to juz zalezy od portalu na ktorym masz poczte. jezeli masz platnego maila, to po prostu rozwiazujesz umowe. nadal nie bardzo wiem, w czym masz problem.

Gość moniczkaaa aa
bardzo dziekuje! i niestety,,mam bezplatne konto,,xzyli co?? ...:( lipa,,;( jestem na skraju zalamania psychicznego,,ale co,,dziekuje za zainteresowanie,,nie jestem zadna malolata a problem moze naprawde wydawac sie gowniarski,,ale tak naprawde jest powazny,,,,:(

Gość hzm
daj mi twoj adres i haslo, ja ci je zmienie, nie powiem jakie jest i bedziesz miala problem z glowy, bo na skrzynke juz nie wejdziesz :)

Gość moniczkaaa aa
ni nie moge,,,glupie to-ale nie moge,,chcialabym uciec od tego w ten sposob ze po prostu mialabym ten konfort ze wiedzialabym ze nic do mnie nie przyszo bo nie ma na co przyjsc,,,rozumiecie ..?:O

Jeżeli to konto na WP, to można je zlikwidować.. Jest to w opcjach..

Gość moniczkaaa aa
:) hmmm,,,chodzi o to , ze chcialabym zeby on tez wiedzial ze te maile nie dochadza ,,,a nie zeby pisal------ i nie dostawal odp--bo tak zawziasc sie moge --- zeby nieodpisywac,,ale on wtedy mnie neka coraz bardziej,,,dokucza,, itd,,wiec chyba wyrzuce komp przez okno,,, :(

Gość hzm
albo zrob tak: wejdz na skrzynke, zmein haslo na ciag jakich przypadkowych liter - nie patrz na klawiature jak je bedziesz pisac...a jak bedzie trzeba podac haslo ponownie, po prostu skopiuj to haslo ktore przypadkiem wklepalas, potwierdz i zrobione.

Gość moniczkaaa aa
to konto na interii ...

Gość moniczkaaa aa
hzm-- ok--ale wtedy jak on wysle swojego popieprzonego maila- to normalnie bedzie u niego jako ze wyslano i td,,,, ja chcialabym, by on niewiedzial co jet,wkurzal sie i byl pewien ze mailnie doszedl--a nie ze doszedl -a ja nie odpisuje ...:( ojjj ,,chyba naprawde dam sobie spokoj,,ale dziekuje bo widze ze tu jednak pomocni ludzie sa 🌻

Gość moniczkaaa aa
brzydka i zlosliwa,,,tak kiedys zrobilam na wp--i na czym to polegalo_______ na tym ze od niego wiad zapisywaly sie automatycznie w usunietych ..:o zadna rewelka,,,:O

Gość hzm
no nie mzna miec wszystkiego - trzeba wybierac - albo chcesz, zeby sie wkurzal bo mail nie dochodzi (piszesz, ze nie mozna usunac skrzynki, wiec tu sie nic nie da zrobic), albo faktycznie chcesz zerwac kontakt i nie czytac jego maili - i wtedy mozesz zmienic haslo po prostu i ten problem miec z glowy..

skoro nie bedziesz korzystac juz z tego maila, to ustaw sobie vacation reply o tresci \"przepraszamy, ale podany uzytkownik nie istnieje lub jego konto zostalo zlikwidowane\". nastepnie zmien sobie haslo do skrzynki i bedziesz miec swoje ukochany psychiczny spokoj.

Gość mam chyba dla ciebie rade
:D najpierw napisz mu ze kasujesz to konto mailowe(nawet jesli nie kasujesz :D) a potem otwórz notatnik i napisz w nim cos w stylu "bsuifduser". nastepnie wejdz na swoj mail i kliknij opcje 'zmien hasło' bedziesz musiala je wpisac 2 razy, a wiec zebys go nie musiala zapamietywac aby je napisac 2 razy, poprostu skopiujesz je z notatnika i wkleisz. no i problem z głowy - na skrzynke nie wejdziesz bo nie bedziesz znac hasła :D

Gość pa ja proponuje
daj maila ja zmienie hsło i bedize po problemie

Gość moniczkaaa aa
LESNE MRUCZENIE----COS I SIE ZDAJE ZE TWOJA PROPOZYCJA JEST TRAFINA______!!!!!!! pyt_____ jak to zrobic 🌻????:)

Jest jeszcze inna opcja. Sciagnij sobie program pocztowy incredimail. Tam jest funkcja nie tylko \"block sender\" ale \"bounce back\", to znaczy odeślij do adresata. W ten sposób oszukujesz nadawcę, że poczta nie dochodzi.

Gość moniczkaaa aa
ojj ,,,tak,,fajnie,,jak ktos sie zna na tym,,ja nie bardzo,,,, niestety,,,a jutro ok 6 rano wiem ze bedzie kolejny chory mail i jeszcze awantura "czemu nie odpisujez"?! @#$%%%%??? dlatego ja chcialabym niewiem,,1 klikneciem , krok po kroku zlikwidowac ta skrzynke!!! zeby on wlasnie tak jak mowiecie dostal cos w stylu ze "nie dostarczono" z 2 strony -to bez sensu ze nie mozna skrzynki zlikwidowac,prwaa???? :9 podajac np haslo i juz! ,,:O

ok, gdzies w ustawieniach masz opcje, zazwyczaj nazywa sie \"vacation replay\" - czyli w wolnym tlumaczeniu \"odpowiedz pod nieobecnosc adresata\". nie wiem gdzie jest to na interii, ale gdzies jest na pewno. masz takie pole, w ktore po prostu wpisujesz tekst, ktory bedzie automatycznie otrzymywal kazdy kto do Ciebie napisze. o ile nie bedzie do niego przychodzi mail pt \"vacation reply - wiadomosc od uzytkownika\" , to na 100% sie nabierze :)

Gość do mruczenie
Wlasnie patrze na interii i ta opcja mruczenia jest platna. jest w ustawienia - Autoresponder. Chyba ze to jest cos innego. A to lajzy jedne:O Pozostaje Ci ten incredimail

Gość do mruczenie
Oj przepraszam, to bylo do autorki:P

jestscie wspaniali!!!!!!! platna--No problem!!!!!! jesli wystarczy wyslac sms__ nawet najdrozszy_robie to od razu__tylko step by step!!! ___ w co gdzie jak wejsc?? :) ???😘??

Gość Finding
Zaloguj sie na swoje konto w interii i na górze ekranu znajdziesz odnosnik "Płatności". Mozesz tam rozszerzyć swoje darmowe konto, do konta płatnego, które obsługuje właśnie potrzebną Ci funkcję autoresponder. Opłata roczna za konto 19 zł - teraz obowiazuje promocja 9,50.

Gość moniczkaaa aa
DZIEKUJE BARDZO!!!!!!!! 🌻 !!!! zrobione!!!!11 ten autoresponder! :) specjalnie weszlam zeby podziekowc!!! 😘!!!